Önska kan man ju..

Shopping / Permalink / 6
Min plattång ifrån GA.MA börjar sjunga på sista versen. Den knäpper och surrar och beter sig allmänt skumt just nu. Har använt den så gott som varje dag i snart två år så det är ju inte så konstigt egentligen. Använder den inte bara för att platta utan för att göra lockar också!
Men nästa gång en plattång ska inhandlas så blir det nog denna ifrån GHD :) då får man ju även med en hårfön, hårclips, förvaringsväska, spegel och en "skattkista".

En annan sak som är bra med ghd är att den stänger av sig själv efter 30 min om man inte använder den, vilket är perfekt om man skulle glömma den om det är bråttom en morgon och de gör inte min GA.MA utan den står och surrar tills man drar ur sladden själv.

Finns hos ELEVEN.

Bild ifrån ELEVEN!
#1 - - Mia Olsen - ätstörd {anorexia nervosa}:Snyggt!En sån skulle jag behöver med tanke på att jag är MÄSTAREN själv i att glömma stänga av min plattång.

Ett UNDER att vårt hus står kvar!

#2 - - K a j s a j i:

Jag har en rosa GHD och det är superbra att den stänger av sej. Har glömt den på ett par gånger och normalt kommer man ihåg det då den piper någon gång då och då också, men då man åker hemifrån ändå och glömmer den på är det ju super :)Dessutom snurrar sej ju aldrig sladden på den, det tycker jag är skönt också :)

#3 - - Anonym:

Hur e ditt hår utan att du plattar det då?

#4 - - victoria:

jag har det "paketet" , du skulle inte bli missnöjd! Älskar plattången och fönen :D

#5 - - K a j s a j i:

Nejgud, det blir inte alls risigt! Snarare tvärtom, det känns som att det blir blankare och fräschare efter jag plattat det, allt friss försvinner ju :PAlltså, jag ÄLSKAR den. Skulle aldrig välja någon annan :) Går det inte att få testa den någonstans så du får se?

#6 - - K a j s a j i:

Du kommer garanterat inte att ångra dej :) Beställde du hela paketet eller? Det är så snyggt med allt, skulle vilja ha det bara för det. Jag har ju "bara" plattången, men den dagen den går sönder ska jag beställa ett sånt där paket, dom har ju alltid så snygga designer också!

Till top