Rebecca Black review..

Hahahahha, jag vet inte vart denna donna kommer ifrån egentligen. Men hennes röst, låt och video är verkligen hemska. Hon är ju uppe ca 17 miljoner klick på bara några dagar. Ni lär se videon först och sedan kika på tvillingarna under som ger den en recension :D
Men denna tjej, det är ju hemskt att de ger sånna människor skivkontrakt när de finns såååå många miljoner fler underbara röster där ute som verkligen förtjänar att få höras. Vart kommer hon ifrån egentligen?? Och VEM gav henne skivkontrakt?

 

Recension av Hodgetwins.

Dessa tvillingar är sjuuukt underhållande :D


Kommentarer
dlc

- så lite så ;D


2011-03-19 - 01:39:36 Website: http://yyousuck.blogg.se/
marie

hhahahah diggar tvillingarna =)


2011-03-19 - 10:56:42 Website: http://www.mary-insulina.blogspot.com
Catrin

Haha Jadu, hon har väl en rik farsa eller nåt med eget skivbolag =D


2011-03-19 - 11:13:52 Website: http://cocobycatrin.blogg.se/
Malin

Haha, 21 778220 visningar har hon nu på you tube :) nej detta var inte bra..men lite roande eftersom det var såå dåligt :)

Undrar också vart hon kommer ifrån? Och hur dom lyckats sprida det så att så många har sett det?? :)



PS: Cherry garcia var hur god som helst, köpte den igår. En ny favorit som jag kommer köpa igen!


2011-03-19 - 16:57:48 Website: http://cherrypie1978.blogg.se/
Alisa ~ Amor Vincit Omnia

KATA-FUCKING-STROF!


2011-03-19 - 19:58:38 Website: http://alisagonzaleez.se
MalinSörmlind.se

Det här var det absolut roligaste som jag har sett på länge. Den där bruden kan inte sjunga, och tvillingarna är så klockrena att jag vill bygga ett tempel åt dem och be sjutton gånger om dagen!


2011-03-21 - 23:33:33 Website: http://malinsörmlind.se
Emma - Photoshop & gratis headers ♥

Haha, håller med dig till 100%! Hon kan verkligen inte sjuga! Jag lyssnade på den igår, och satt typ och skrattade i en hel timme efter :p älskar din bloggdesign! Gör du din design i något speciellt program eller på typ blogg.se? :D


2011-03-22 - 23:42:57 Website: http://dessemma.blogg.se/
Tescho

Haha, hon är sjukt roligt! Det är ett nystartat skivbolag som vänder sig till bortskämda ungar (vars föräldrar pungar ut vilka pengar som helst för att låta sitt barn få en sångkarriär). Skivbolaget utnyttjar egentligen barn som har rika föräldrar...


2011-03-28 - 08:46:35 Website: http://tescho.se
     Kommentera jättegärna hos mig, tänk dock på:
          - Kopiering & användning av mina foton utan tillstånd är förbjudet.
     - Alla kommentarer granskas innan publicering, kom ihåg att IP-numret visas.
     - Mail:
kontakta.candis@hotmail.com

Namn:

Mail:

Website:

Kommentar:


Follow


V Ä L K O M M E N
En föredetta dalkulla som tagit sig till Östergötland tillsammans med man, barn & hund. Bloggar om det som jag finner intressant men kärleken är lite extra stor för foto & nagellack. Jobbar som vikarierande butikschef på Rituals Cosmetics och trivs som fisken i vattnet :D



Follow