Ut och rasta kameran..

Ja det tror jag bestämt jag ska göra :) tog en en härlig promenad med moffarna och de var ju så härligt varmt och gött ute. Försöker föreställa mig hur det kommer se ut i sommar och behöver jag berätta hur gärna sommaren får komma nu????

Men nu ska jag ringa vaktis som ska pyssla med brandlarmet och sedan blir de att ta på sig skinnpajjen och hänga kameran runt halsen och fota solen och våren som är på G för fulla muggar ♥

Bildern tagna med iPhonen, redigerade i Diptic och Instagram ♥


Kommentarer
Frida

Sv: Jo jag känner verkligen hur jag skulle behöva klippa bort stora delar av mitt barr.. men det blir liksom aldrig av ;( Dyyyyrt! 450kr för att ta lite toppar...Men ditt blev jätte fint! :)


2011-03-15 - 12:58:43 Website: http://iliveforthememories.blogg.se/
Tessa- Mathilda & Melvins mamma!

Fina bilder!!! Antar att du har en iphone4? Ja har 3an å bildern blir inte dirket bra (eller ja, om man e riktigt stilla så) :)


2011-03-15 - 14:33:49 Website: http://tessa84.blogg.se/
     Kommentera jättegärna hos mig, tänk dock på:
          - Kopiering & användning av mina foton utan tillstånd är förbjudet.
     - Alla kommentarer granskas innan publicering, kom ihåg att IP-numret visas.
     - Mail:
kontakta.candis@hotmail.com

Namn:

Mail:

Website:

Kommentar:


Follow


V Ä L K O M M E N
En föredetta dalkulla som tagit sig till Östergötland tillsammans med man, barn & hund. Bloggar om det som jag finner intressant men kärleken är lite extra stor för foto & nagellack. Jobbar som vikarierande butikschef på Rituals Cosmetics och trivs som fisken i vattnet :DFollow