I start my morning with..

Candis / Permalink / 10
.. En stoooor mugg med latte :))) och muggen fick jag av en av de underbara kollegorna på jobbet, kommer alltså ifrån Starbucks/England för den nyfikne ♥ kaffet/latten/chailatten smakar aaaalltid godare när man har en mysig favoritmugg att dricka ur.

Roliga fakta. Jag har ALDRIG varit på Starbucks men har gått på hypen av det med hull och hår :D hahahaha.


#1 - - Marie - Fotograferande Hundtoka:

Mumms vad gott det ser ut trots att jag ej driicker kaffe =D

#2 - - Tessan - KREATiV text I foto I design:

Alldeles för pricy känner jag, men å andra sidan dricker jag inte kaffe. Alltid roligt med lite annorlunda muggar hemma däremot.Sv: Klart men inte på de ställena. Problemet är ju att man inte kan bryta mot lagen för att få fast folk som bryter mot lagen, blir ju lite konstigt då. Polisen har lite större befogenheter när det gäller sånt, men SJ är inte polisen och det är där det skär sig. Hade varit smartare att sätta upp fler kameror och fler 'kameraövervakningsskyltar' i samma veva. Hade också fått stopp på stölderna. Eller kontaktat polisen och bett om råd. Men jag förstår ju såklart din tanke, det blir en väldigt underlig situation

#3 - - Camilla F - Design & Foto:

Svar: Haha ne det var sambon som ville dit o kika på fiskegrejer så fick körsbärsblommorna på köpet :P Dock var de lite halvvisset men några bilder fick jag :)Ja precis :)

#4 - - tamara:

älskar din blogg! :)

#5 - - Lill ♡ - blogger om livet slik det er!:

Så fine bilder! Hvilken skrift har du brukt på det nederste? :-)

#6 - - Amanda:

Sv; Gjorde de inte? Fasen då.. Vart köpte du det? Hmm nån dosa fick inte ens jag? Haha..

#7 - - Amanda:

Sv; Ja, jag fick bara skenorna, haha. Står att man bara ska ha gelén emot tänderna, i 15-30 min. & man skulle forma skenorna efter sina egna tänder i varmt vatten först. Vi kanske inte har lika :) Finns väl flera olika metoder antar jag :) Dooooog verkligen när jag såg Adams tänder i helgen, helt sinnessjukt vita. Trodde aldrig att han gjort det hemma.. Men jodå! Och 89 (!?) spänn kostade det bara, för typ 30-40 behandligar? Haha, sick.. Ska bli spännande att se om det funkar lika bra på mina tänder ;}

#8 - - Marie - Fotograferande Hundtoka:

Hoppas att det gått bra på jobbet idag, får du vara ledig i helgen då?

kramar

#9 - - Amanda:

Sv: Jahaa, ja men då lär det ju vara samma! :D Det står bara att man ska ta i lite gelé i skenorna (en droppe för varje tand) och sen ha dom på i 15-30 min/dag :} Jaa, alltså fungerar det inte nu så blir jag sur.. Har ju värsta höga förväntningarna nu, haha!

#10 - - Anonym:

hur gör man en latte egentligen :P

Till top