Lördagsmys..

Vardag / Permalink / 10
Här hemma har de varit väldigt lugnt idag :) gissa vem som bett till porslinsguden hela dagen pga utekväll till klockan fyra imorse?? Yeepp, babe haha. Nej de är nog fortfarande inte läge att säga "Vad var de jag sa??"
Jag drog en sväng till Allum iaf och inhandlade nytt lack och kunde inte motstå nya parfymen ifrån DKNY, den luktar sagolikt. Liljekonvalj och fräsch sommar ♥ ny favorit.
Skulle köpt gardiner till köket också men dom var slut på Åhlens, men förhoppningsvis kommer dom in igen. Got to have, dom var verkligen fina. Helt vita, men längst ner var de som en sommaräng. Var nog därför den hette just Äng Gardin också :)
ICA fick sig ett besök också. Köpte hem massa snaaask tills ikväll. Blev lite sur när de inte hade babys favoritglass och chips dock. Men jordgubbar, choklad, dricka, B&J och chips fick följa med hem iaf. FROSSARKVÄÄÄLL. Vi är bäst på att ha myskvällar, no talk about it haha.

Så nu är bakisplutten ute och går och svalkar av sig en sväng och jag ska snart ställa mig och laga Räktagliatelle :) Linas Matkassemiddag.

#1 - - K a j s a j i:

Jag saknar att ha myskvällar. Markus jobbar ju varje helg, så himla tråkigt alltså :( Kul att sitta och svulla själv liksom, haha :P

#2 - - Anna:

Räktagliatelle lät riktigt gott faktiskt :) Slänger du upp nån variant av recept sen? :P

#3 - - Camilla F - Design & Foto:

Mys! :)

Hoppas det kommer upp recept på den maten sen :)

#4 - - Blue Velvet:

Åh vad mycke gott!!!

#5 - - Adara Magazine - din bloggtidning på nätet!:

Men gud vad mycket gott! :O Nu blev man inte lite sugen ... Coolt, jag älskar DKNYs parfymer, men den sista har jag inte doftat på - det måste jag göra! :)Hoppas du får en trevlig och mysig kväll!

#6 - - Anna:

Det blir myskväll här hemma också. Vi har också laddat upp med jordgubbar :)

#7 - - Junitjej:

Visst är det trevligt att handla på Allum?!

Ny parfym skulle jag också behöva.

#8 - - Pernilla:

DKNY parfym har jag men grön. :).

Men det du köpte vill jag luktar :).

#9 - - Anonym:

ser smarrigt ut!

#10 - - Linnéa:

Vad är Kettlechips?? Har aldrig ens sett påsen ??? Spännande =)

Till top