One direction..

Pälsklingarna / Permalink / 20
Det har varit några väldigt jobbiga dagar. Whisky fick åka in igen i söndags för han var inte bättre alls. Så där är han fortfarande och idag fick vi äntligen veta vad det kan vara för fel. Han har en ögoninfektion, en som sitter långt bak i ögonen, därför kunde de inte se den förrän en ögonspecialist kom. En ögoninfektion på hundar kan i värsta fall leda till blindhet, de har nämligen enormt känsliga ögon, men nu har de satt in kortisonbehandling och han får även antibiotika intravenöst(in i blodet via kanyl). Vad hela den här vistelsen kostar ska vi inte ens gå in på :( men en trissvinst hade inte suttit fel just nu. Men så länge han blir bra och återställd så spelar det ingen roll. Bara han kan få komma hem så fort som möjligt så han slipper vara på stället som han avskyr mer än någonting annat.
Han skrek som om någon skulle ta livet av honom när de bara skulle lyssna på hjärtat. Att han är rädd beror på att han varit inne för analkörtelinflammation 3 gånger och de två första gångerna behandlade de honom utan smärtstillande eller lugnande. Kan ni tänka er den smärtan?? Eran rumpa har spruckit och någon ska gå in och göra rent och klämma ut de sista :(( de är ju inte konstigt att han är rädd, han tror ju att de ska göra illa honom precis som de förra gångerna.

Men nu vet vi vad det är, så nu kan vi andas ut på den punkten iaf..

#1 - - Malin:

Åh lille plutt...tycker så synd om honom! :( När våran gamla vovve skulle dra ut tänder så väntade dom inte på att bedövningen verkligen hade börjat verka så dom drog ändå. :( Men iaf vad skönt att ni vet vad det är han har nu...trots att det kommer kosta mycket. Kram!

#2 - - Cherie Mårtensson - Vägen mot tjejmilen 2012:

Ush vad jobbigt att han fått åka in igen :( Men jag gissar på att du tycker det är skönt att ni nu vet varför han inte mått så bra och en diagnos är ju alltid det skönaste att få.. Hoppas han får komma hem snart

#3 - - Jennifer:

Åh stackars lilla gubben :( Men skönt att ni vet vad det är nu i alla fall. Men fy så jobbigt :/ Hoppas att det hjälper och att han mår bra snart igen!

#4 - - Tommy:

Sv: Det var så lite så!Åh älskade lilla vän, stackars killen!

Jag förstår er, jag , som du vet hur det känns.

En trissvinst hade inte suttit fel just nu med tanke på att prada ska opereras igen, men som tur är går försäkringen in. .. men jag är rädd att vi snart nått taket på föräskring med denna operationen som blir på Prada.En stor kram till er alla från mig.

#5 - - Sara:

Åh stackare :'( Men ändå skönt att veta! Ovissheten är värst. Hoppas han blir bra! <3

#6 - - Blue Velvet:

Nämen lilla hjärtat!!! Usch jag lider så när jag läser om våra bästa vänner när dom inte mår så bra! Stackars Whisky, men hoppas han blir bra snart. Tycker ni haft lite otur på senaste. För förra gången var det väl Zamme?

#7 - - elin | flickanirandigpyjamas.blogg.se:

SVAR: Nej det tror inte jag heller.. :)Hoppas allt blir bra med din hund och att det löser sig på ett smidigt och bra sätt!

#8 - - Tsukii:

men stackaren!! :((( <3

#9 - - Marie:

Ohh kära nån, lilla vackra vovve, Förstår att det är läskigt att vara där, inte alls någon hitt, Bellis håller med dig till fullo, Skönt att de vet vad det är med honom nudå, så han kan bli botadGe honom masa kramar från mig sedan,Uscch tuffa tider, men det är klart man gör det för dem. Men ändå är det jobbigt för en annan att alltid behöva lägga pengar på någotKRAAAAMAR, vet precis hur mattehjärtat mår nu

#10 - - Marie:

Sådär hade vi också (AGRIA), jag ändrade precis det där och det blir jättestor skillnad, verkligen.Ja jag har eko i plånboken jag med tills löning =(kramar. håller tummarna att han kommer hem imorgon =D, ja fina muggar faktiskt =D

#11 - - Cherie Mårtensson - Vägen mot tjejmilen 2012:

Svar: Jag håller tummarna för att han gör det.

#12 - - Tommy:

SV: Nej verkligen inte! :(

Nej vi har inte Chanel och Prada försäkrade via agria, jag blev så missnöjd med deras bemötande när jag var tvungen att avliva min Blandras mellan Chäfer och rottis som jag hade när jag bodde hos min far, sedan dess har jag alltid haft IF på mina djur..

#13 - - Tommy:

Sv: Iknow .. som tur är har jag yngre hundar ännu!

Men Prada är ju redan uppe över 35 000 kr och efter denna operationen som kommer så lär det väl bli 50 000, så hon får inte bli sjuk efter det...Tjafset var som du säger blandras och sedan att han i slutet hade så många åkommor, klåda, hosta, hälta, tandproblem, feber väldigt ofta .. Men självklart var det inga problem, utan det var attityden dom hade och att uttala sig att bättre att låta han somna in när, jag som ägare redan övervägde det och mådde skit p.g.a det är ju svårt.

Man vill ju ha djuren kvar hos sig, men samtidigt vill man ju inte att dom ska lida.Men jag blev ursäktad och dom bad verkligen om ursäkt för personens dåliga bemötande och hon jobbar inte kvar på Agria längre.Hur är det med lillkillen?

#14 - - Tescho:

Lillkillen då :( Det är helt förståeligt varför han inte gillar att vara inlagd. Kramar!

#15 - - Tommy:

SV: Ja det är lite rasism även inom hundvärlden när man talar om blandraser.Okej!

Jag håller tummarna att han kommer krya på sig och att han inte får några bestående men..#16 - - Tommy:

SV: åhh så skönt för er.. Kan bara tänka mig hur glad både du och H är för att få hem honom .. Och Whiskey är nog lyckligast som slipper vetten! ;)

#17 - - Tommy:

Sv: Det förstår jag! :)Ja här med får det vara slut på vetrinärbesök för resten av året i alla fall, förutom när Prada ska vaccinera sig. . :)

#18 - - Anonym:

Svar: Ne, precis. Det tror inte jag heller.. Bonzo gillar det inte riktigt men Uniquie är alltid glad bland människor :P

#19 - - laura:

Hoppas allt blir bra med din hund och att det löser sig

#20 - - Nicole:

Stackars liten :(

Får dom göra så med djur? Inte ge någon slags bedövning fast de vet att de gör ont på dem? Usch..Hoppas han mår bra snart och hans ögon blir okej :(

Till top