- N O V E M B E R -

Vardag / Permalink / 9

Det är verkligen november idag. Svårt att greppa. Förra året hade det redan snöat några gånger. Frost på nätterna och inte var det några +11 grader ute. Är sugen på att använda mina nya skor, men pälsdojjor känns lite overkill att använda när det inte ens är kallt ute än. Dom får vänta på skohyllan ett tag till.

 

Besviken på fotandet den här hösten. Hade velat fota riktigt härliga kvällar i det underbara ljuset som är nu när solen går ner. Men antingen har det varit pissväder och molnigt eller så har jag jobbat sena dagar :(( och nu är nästan alla löv borta ifrån träden och de mesta ligger på marken. T R Ö K. Bättre lycka nästa år då haha.

 

Ska ta och njuta av det sista av min första ledig kväll av två den här veckan :) mumsa på lite Marabou Sensation Caramelized Almonds & Sea Salt. Tycker dom andra är för söta och sliskiga, men denna är så himla god.

 

Puss puss

 


Måste inhandla fler burkar :D har ju både Oboy + makaroner som behöver en egen burk ;D
#1 - - Lona:

Vart är burkarna köpta? :)

#2 - - Lona:

okeej :)

#3 - - catrin svarar:

Nej köpta förra sommaren =/

#4 - - Anna:

Är du också en sådan som samlar allt i burkar? Jag har burkar till det mesta här hemma, flingor, makaroner o.s.v. Det är så mycket roligare än tråkiga kartonger! :)

#5 - - linnéa:

Å jag är också en riktig burkmänniska - har nästan allt i burkar av olika slag haha =)

#6 - - Linda:

Så mycket roligare att ha fina burkar än tråkiga köpeförpackningar! :)

#7 - - Liie:

sv: haha det är lite samma för mig också egentligen, att naglarna går av på jobbet så då ser jag ingen mening att måla dem om de ändå bara ska bli förstörda. så jag kör på millimeterkorta naglar så ser det inte skitigt och trasigt ut i alla fall :p

#8 - - Marie:

Ohh jag tycker det är snyggt med burkar sådär, har också så, men borde ha än flera



j denna hösten har varit lite utdragen hehe, nu vill jag faktiskt ha kallt =D

#9 - - Annellisaa:

du har fina bilder:)

Till top