1:a Advent ♥

Vardag / Permalink / 14
Glad först advent :)
Blåser fortfarande sjukligt mycket här och regnar omvartannat. Inte mycket julkänsla man får egentligen. Men när jag tänker efter. Första året vi bodde här i Gbg, de var ca 3 år sedan, så snöade det ca 2 ggr på hela vintern och inte en enda gång stannade snön tillräckligt länge för att fastna heller. De vrääääkte ner en kväll tillräckligt för att de skulle ligga till några dagar efter, men sen försvann det lika fort som det kom. Att de varit snö här de senaste 2 åren är ju med andra ord bara lucky shot? Där har vi en till anledning varför jag vill flytta inåt landet :P känns tråkigt att behöva vänta äääända tills jul med att få se snö. Btw, i Borlänge snöar det för fullt just nu tydligen *avundsjuk* men de kommer ju inte ligga länge iofs, men ändå.

Annars då?? Jobbat idag och svullat i mig Dumle Pepparkaka haha. Mycket kreativt om jag får säga det själv.
Ledig imorgon :) ska bli väldans skönt, för sen kommer det bli en väldigt hektisk vecka med massa massa jobb.

Vad ska man hitta på resten av kvällen då?!

#1 - - rebecca!:

Vilka fina adventsljus!

#2 - - Sanna -Mamma till Meja:

Det snöar här i filipstad också :) Stora fina flingor :)

#3 - - Daniel - Swese:

SV. Där ser man, då vet du mkt väl vad jag menar ;) I vilken butik jobbar du ?... och herregud vilken "lika" dag vi haft, dumle-peppesiar här med och de andra ser du när du kikar på mina sida ;)

#4 - - Marie - Foto & hund hjärtar mig:

Ja här snöar det för fullt minsann, me like =D. Fast västkusten är bra på så mycket annat =D=D=D=DSå vackert du pyntat adventsstaken =D

#5 - - Amanda:

Mysbild! och din design är så gullig nu :')

#6 - - Fanny:

Vad fint du gjort med ljusen!

#7 - - Elin:

här i uppsala har det snöat, men mest ute på landet, där va det nästan en halv decimeter efter nån timme

#8 - - Frida:

SV: Du kan typ inte boka in er på något spa en dag eller på typ varsin behandling som ni tar samtidigt. Sitta och mysa i en bubbelpool :) Eller middag och biobiljetter? Eller vad vet jag ;>Oja, dryga priser finns det gott om. Plus att jag vill helst inte ta något lån på en lägenhet så får gärna finnas något under 300 000 (det finns sådana lägenheter här där jag bor, man får tom en jätte fin för 300 000 här i norrbotten) i bra skick och gärna nära in till skolan och stan :)Vi har fått snö här idag :D :D :D

#9 - - Tommy:

Vad heter fronten i denna bildn? Så snygg!Härlig bild

#10 - - seperti:

härligt söt ljusstake =)

#11 - - Anonym:

Här har det också bara regnar och stormat :( regnet öser ner mot fönstret. När det är vinter så kan det väl vara snö tycker jag :)

#12 - - Cherie Mårtensson - Mamma till Emma:

Vad fina adventsljus, ska själv försöka hitta några idag när vi ska handla :D

#13 - - LittleMissWitty * BF i Mars:

Visst var det lite scary igår här med stormen :-S Hela våran dynbox flög från altanen en bra bit ner till garaget, var i 5 delar när bvi skulle plocka in den. :/Hoppas du får en fin ledig dag gumman!

#14 - - Camilla F - Design & Foto:

Vad heter den där fonten som du har på bilden? :)

Till top