Blommat ut..

Vardag / Permalink / 12
Whisky mår bättre efter att ha fått dropp och antibiotika så hade han piggnat på sig. Lilla snutte. Röntgen visade ingenting ovanligt i magen, så inget hade fastnat eller så. Men han blir kvar tills de ser att hans mage gått igång som den ska. Antagligen så var det magkatarr. Saknar våran russelplutt här hemma. Gosar och busar extra mycket med Zammisen iaf. Han saknar brossan.

Ska upp och leta på lite julsaker sen. Tycker själv att de är liiiite tidigaste laget att börja nu att pynta faktiskt, men lite ljus och eventuellt gardiner kan få åka upp iaf. Förhoppningsvis, håller alla tummarna, så kommer det in en riktig gran i år :D V I L L. Funderade på om designen skulle få sig en makeover också, men bristen på snö gör ju att man inte har bilder till det direkt och att använda bilder från We It känns inte direkt okej om ni frågar mig! Nåt lite vintrigare blir de kanske, viiii får se :)

Nej nu får Linas Matkasse ta och komma. Vi är hungriga :P

När vi kom hem möttes vi av denna i fönstret. Orkideérna gillar mig, men inte garderobsblommor :P

#1 - - Kia | Hundliv & Bloggdesign:

Fy så hemskt! :( Lider med er! Tur att det "bara" var magkatarr.

#2 - - Cherie Mårtensson - Mamma till Emma:

Härligt att det är bättre med honom :D

#3 - - rrobin:

Vilken fantastiskt fin blogg du har:)

Stackars lilla snutten:(

Men du, det är alldeles för tidigt att pynta ! Vänta några veckor till, haha:P

Kram

#4 - - rrobin:

Granen tar du väl inte upp förrän en - två veckor innan jul åtminstone? :D Finns ju de som började lyssna på julmusik redan i oktober. Det är ju katastrof det, fast jag älskar julstämningen !:)

Du är duktig på att designa.

Haft en bra dag?

Kram

#5 - - rrobin:

Okej!

Haha. Min dag har varit relativt bra :)

Du får ha en trevlig kväll i alla fall!

Kram

#6 - - Marie:

Här är ju perfekt vinterpyntat ny, mycket fint =D så fina vinterlookar vii har du och jag nu på våra bloggar =D=DOhhhh skönt att det är bättre med vacker, vart orolig jag med, hoppas att magen stabiliseras snabbt nu så ni får hem honom nukraaaaam

#7 - - Robin:

Använder du blogg.se ? I så fall jätte tacksam om jag får veta hur du gjorde med "Arkiv", för på min blogg står det liksom "November 2011", "Oktober 2011" men skulle vilja ha År som rubrik och att alla månader radas. Som du har. Tacksam för svar candis. Men förstår om du inte har tid att svara. Kram

#8 - - Jouline♡:

Usch och fy så jobbigt, läste inlägget innan detta, gott att han mår bättre nu :) Ja Blå stjärnan kan ibland vara omöjlig att komma in på, men som du skrev så förstår man ju självklart att det finns hundar som kanske är värre ute än ens egen men jag tycker dom borde skaffa någon mer veterinär som har öppet. Jag åkte till Blå stjärnan med min förra hund som jag hade och vi fick vänta i 4½ timmar innan vi kom in och då hade hon ändå cancer och var väldigt väldigt dålig. Förstod inte alls hur dom resonerade där faktiskt.Härligt med riktig gran, tråkigt bara att den barrar så sen. Själv blir det att köra på plastgran i år men det blir nog bra :)

#9 - - Twixy:

Vilken fin en! Själv får man köpa tygsorten då mina orkideér bara dör för mig =/P

#10 - - Linnéa:

men åh vad skönt att han verkar må bättre!

Signe hade liknande symtom när jag och sambon var och bilade i USA... typiskt att det ska hända sådana gånger. Men efter lite dropp och en natt på sjukhuset så blev hon bra. Hoppas att whisky också får komma hem snart!Och ja, jag har funderat på det där med we heart it. Jag tänker på att folk lånar av dem hejvilt, men vaddå? Dom har väl copyright på sina bilder även fast dom finns där? Eller? Får man låna från just den sidan??

#11 - - Emelie Lyrefors - Tro,hopp&kärlek♥:

SKönt att det inte var något allvarligt! Hoppas han snart får komma hem :)

#12 - - Marie:

Håller tummarna att Han kommer med bra nyheter om eran lilla fisTycker du kan ha den sådär den är vintrig nu kommer inte vintra till min mera heller

Till top