Dyngkåt..

Vardag / Permalink / 6
Snacka om att våran comhembox är CP :P för några månader sen slutade den funka?!?!?! Den blev bara svart. Vi provade ALLT och inget fungerade. Var påväg att skicka in den och så tänkte vi "vi provar en gång till att sätta igång skiten" och tror ni inte på f*n att den börjar funka, så vi sket i att skicka in den. Men nu har den dött igen?? Helt svart :P teknikprylar, scheiss..

Köpte Dyngkåt och hur helig som helst idag. Mia Skäringers show. Jag måste säga att jag blev väldigt förvånad, hennes show var inte alls som jag trodde den skulle vara. Man fick en inblick i hur trasig hon var och mycket annat. Skratt var det, men inte alls lika mycket som jag eller H trodde. Jag beundrar henne för att hon inte knusslar med hur livet verkligen är, hon leker inte den lyckliga familjen, hon säger sig inte ha det perfekta livet. Hon är NORMAL helt enkelt. Hon är grym, kort och gott!

Annars då, vanlig söndag. Kändes som om snön hängde i luften idag. Kyligt och grått. Men ingen snö än så länge. Kanske är lika bra, så fort den ligger på backen blir man tjatig om att man vill ha värme, sol och sommar. Nu är det ändå skinnpajsväder fortfarande.

Kaffesugen. Eller lattesugen snarare. Får nog bli en liten kvällsmugg#1 - - Blue Velvet - Vegas mamma:

Såg också den idag... innan ikväll. Och jag tycker precis som dej, jag beundrar henne för hur hon öppnar sig och berättar om sitt liv. Det roliga med showen är att man kan känna igen sig i det hon beskriver.

#2 - - linnéa:

Å nu blev jag också sugen på en latte =) sitter på handels i gbg å skriver =)

#3 - - Lina:

Tack fina du! :)

#4 - - Frida:

Jag hade också världens lattesug för en stund sen så gjorde mig också en latte nyligen och sitter nu och avnjuter den! :]Måste säga att du passar verkligen i rötthår, önskar att jag också vågade färga mitt! :)

#5 - - Marie:

Ohh den showen med henne vill jag också se =D

#6 - - Anonym:

har du också använt fuskbugg till (vad kallas den nu då..) ikonen bredvid adressen(?)

Hur som hellst så har dem iaf lagt ner den sidan, ett tag.. Men det gick att ladda upp ikonen på sin egen blogg..

Till top