Home..

Vardag / Permalink / 5

Helgen blev inte riktigt som vi tänkt oss. Är uppe i Borlänge just nu, inte sovit ordentligt på x antal dagar. Whisky har diarré och spyr. Han är dock lite bättre nu, men på nätterna verkar han få någon form av spy-skita-ner-sig-attacker :((( mindre roligt.
Vi har iaf varit och köpt vätskeersättning och tabletter som han fått nu och, peppar peppar, han har inte spytt sen imorse. Hoppas på det bästa iaf.

Var ju och kollade Breaking Dawn igår. Herregud vad bra den var, vill se den igen och igen. De hade gjort vissa saker riktigt bra :) tänker inte gå in på det mer så att jag förstör. SE DEN helt enkelt :D

Resten av kvällen kommer innehålla soffhäng med min älskade familj. Pussen

 

#1 - - Cherie Mårtensson - Mamma till Emma:

Ush låter ju inget bra att han mår så dåligt, hoppas han blir bättre :)Gud så avis jag blir på alla som fått se den, jag vill också ;)

#2 - - Mia Olsen - ätstörd (Anorexia Nervosa):

hoppas det blir bra med lille snutten! :(och åååh kamiiiiin! det är det bästa man kan ha såhär års. vi har en här hemma, så är hel nöjd! ;pHoppas resten av din helg blir bra!

Kram

#3 - - Kia | Hundliv & Bloggdesign:

Hoppas han kryar på sig snabbt!

#4 - - Marie:

Ojdå, hoppas inte han har stoppat i sig något vasst eller så, så var Bellman då han gjordt det. Men även annars då han kräkts så har jag get honom Canicur det har fungerar finfiint då =Dkramar. Kryyyya på honom

#5 - - ADARAS.se - din bloggtidning på nätet!:

sv: ja det förstår jag! =)

Till top