Snöglob..

Shopping / Permalink / 9
Ska detta vara så svårt att få tag på i Sverige?? Då pratar jag inte om krimskrams med dåligt gjorda figurer i eller så. Utan riktigt vackra snöglober som är som små konstverk. Som dessa här under. I want one. NOW..

~ 1 ~~ 2 ~
#1 - - Carina:

När jag var i Stockholm och gick runt i Gamla stan hittade jag en affär fylld med snöglober. Gick och vände på en massa. Har ingen aning om om den finns kvar eller vad den kan ha hetat.

#2 - - martina:

kikar in och önskar dig en trevlig kväll :)

#3 - - Kajsa:

tack! :D

#4 - - Linnéa:

Jag köpte en jättefin på Åhléns för något år sedan. I guld med en ängel i :)

#5 - - Annika - drömmen om 11 barn [tävlingar i bloggen]:

Jorå jag har sovit bort hela kvällen ^^ ska försöka tvätta lite o sådär nu haha :D NOrmalt liksom, tvätta mitt i natten :D

#6 - - Frida:

Sv: Kan tänka mig det! Dagens första latte måste smaka så mycket bättre i ditt mysiga kök! :}Nej det är absolut ingen idé.. :/ Vilket jag verkligen tycker är jätte tråkigt. Men just nu bor jag i ett studentrum på hela 8kvm och jag har inte ens plats för att packa upp allt jag äger ur kartongerna så orkar inte börja stöka med julpynt osv för sen när julen är över har jag inte plats att stöka undan det ;/ Vill bara hitta en ledig lägenhet nu, men finns inte så många lediga bostadsrätter här och ännu färre hyresrätter :s#7 - - Yrsa:

Den översta var ju helt underbar!!

#8 - - Tescho:

Riktigt fina! Hade något liknande när jag var liten. Måste leta upp den eller ta en varv på stan. Om jag hittar någon så kan jag hojta till :)

#9 - - D A H L È N:

så himla kul, sparade exakt dom bilderna i min inspirations mapp och förbannade mig om att de inte finns i sverige :P

Till top