Inlägg i samarbete med Mathem: Frukostkasse

Gott & Mindre Gott / Permalink / 11
Fick den stora stora äran att få plocka ihop min helt egna frukostkasse hos MATHEM och sedan få det levererat hem.
Valde massa massa gott, dock kan jag ju inte visa allt som kom hem i ett enda inlägg. Så jag tänker faktiskt ta det lite då och då med start idag. Så till mumsig frukost idag blev det Yoggi's Säsongssmak med müsli och frysta blåbär + hallon. Frökuse med grevéost och skinka och en stoooooor värmande kopp med latte ifrån Nescafé.

Är otroligt nöjd med MATHEM. Både när det kommer till deras lätta hemsida där man kan hitta så gott som alla varor som finns i vanliga matvarubutiker. Väldigt lätt att hitta. Och hemkörningen var toppen :) man fick välja vilken tid man ville att dom skulle komma. Vi valde 16.00-21.00. Allt var förpackat bra. Frysvaror för sig, basvaror för sig och sedan färskvarorna i en påse.
Vill man inte plocka ihop sin egen kasse finns det även olika färdiga matkassar. Både Familjekasse och Helgmatkasse mm mm :)) man kan även beställa hem t ex Fruktkasse. 7 kg frukt för ca 225 kr.
Jag tycker detta är ett väldigt bra alternativ om man en vecka kanske helt enkelt inte orkar gå bland folk och trängas. Jag som jobbar i butik och alltid trängs med människor kan ju tycka att detta är otroligt smidigt medans andra tycker det är befängt. Priset för enskilda varor är något högre än i butik men samtidigt sparar man ju pengar på det sättet att man kanske INTE stoppar i den extra chipspåsen eller godiset i kassen :)

Jag är helnöjd iaf, tack MATHEM för att jag fick testa detta.

 

 

Här ser ni lite mer vad jag fick i denna underbara kasse :D kommer inte behöva handla nästa vecka heller hihi.

#1 - - Anna:

Vilken söt liten "kofta" eller vad man ska kalla det du har runt muggen :D Jag skulle behöva nått liknande, för min favvomugg är en sån utan öra så den blir alltid så varm på utsidan! :p

#2 - - Marie:

Oerhört smidigt och göttit allt ser ut. Dessutom vilken söt stickad muggtröja hehe, köper man sådana??

#3 - - Anna:

Haha, jag får väl helt enkelt sticka eller virka en egen ;D

#4 - - Iven:

Holy moly vad långt ditt hår har blivit!

#5 - - Cherie Mårtensson - Mamma till Emma:

Vad härligt :) Vi ska testa deras familjekasse, hoppas vi blir lika nöjda med den :D

#6 - - Catrin:

Åh va gott! Frukosten är ju bästa målet! =)

#7 - - Zarah-Lou:

Vad lyxigt niiiii har det dåååå! ;PSer riktigt smarrigt ut må jag säga! :)

#8 - - Mia Olsen - ätstörd (Anorexia Nervosa):

Okej har två frågor nu hehe.1. Den frukt muslin, var där mycket frukt i den?

(Har nämligen ätit dera "Frukt gröt" och där var extremt snålt med frukt, besviken moi? Yes!)2. Var har du hittat/köpt den där gudomliga stickade grejen till din kopp? Älskar den!Kram

#9 - - ADARAS.se - din bloggtidning på nätet!:

Åh vilken lyx! :D

#10 - - Liie:

lyx att få hem frukost sådär! synd man bor i en så liten stad där sånt här inte finns.. jag skulle gärna vilja testa på detta alltså, jag som äter så dåligt och inte har någon som helst matinspiration.

#11 - - seperti.blogg.se:

Så snygg du är ! =)

Till top