Twilight Beauty Immortal EdP

Shopping / Permalink / 4
Åhhhhhh. JAG VILL HAAA!! 395 kr för 50 ml hos ELEVEN. Någon som har den hemma och kan berätta lite mer hur den doftar och såklart om den doftar gott :D

Beskrivning:

Immortal definieras som evigt, aldrig att glömmas bort och har evigt liv. Från evigt liv hos en vampyr till den eviga kärleken mellan två själsfränder - Immortal Twilight är personifikation av odödlig romantik.

"The Twilight Saga"-filmerna visar den fascinerande passionen mellan Edward Cullen och Bella Swan. Denna förtrollande kärlekshistoria visar essensen av andlös romantik och lust som bara en doft helt kan efterlikna. Bellas doft är oemotståndlig för alla vampyrer, speciellt Edward. Hur hon doftar är overkligt och en av anledningarna till att Edward är starkt dragen till henne från det ögonblick vid deras första möte.

The Immortal Twilight-doften har utvecklats för att efterlikna hur Edward uppfattar hennes doft, med inslag av sval citrus och vild kamomill, följt av en fin harmoni av vit freesia och pion. Basen i doften avslöjar en fängslande och mystisk kvinnlighet av patchouli, amber och mysk.

Innehåll: 50 ml

#1 - - Nicole:

Ohhh vad sugen jag blev på den parfymen! Intressant :D Jag hoppas den är mild i lukten, klarar inte av starka parfymer :( Hoppas nån vanlig affär får in den...kanske till jul :)

Jag visste inte att deras julpynt sålde slut så snabbt på nätet, galet!

#2 - - Wysteriia:

Åh den där vill jag sniffa på :D Doftar den gott blir den ju ett måste :)

#3 - - Marie:

Ohh perfa du fått till det här, finfiint. har skapat ett vintertema jag, men mitt är nog för tidigt att lägga ut dock =(Ohh bra med parfymtips, behöver ny =D

Kramar

#4 - - FIFFI:

den finns på kicks! jag har luktat på den och den luktar supergott!

Till top