Minnen..

Vardag / Permalink / 7
Gooooomorron gomorron :D
Börjar inte förrän haaaalv två idag *happiness* så sitter och njuter i fulla muggar utav en hemmagjord mochalatte. MED marshmallows naturligtvis. Vad annars?
Riktigt friskt och bitande ute nu. Mysigt men samtidigt så blir man påmind om att sommaren verkligen är över nu och det är ca 7 månader kvar till våren. Deprimerande. Hoppas bara på en lagom vit vinter och inget slask och ösregn. Sånt är bara tråkigt :P får se vad Gbg har att bjuda på den här vintern.
Minns när vi var i Österrike. Sverige hade fått x antal dm snö och Innsbruck hade knappt någonting alls haha. Uppe i bergen låg det ju snö men ingenting nere i stan och knappt något där vi bodde heller. Vi bodde ju uppepå en platå emellan bergen :) saknar den tiden. En dröm hade varit att ha ett litet hus där nere som man kunde hyra ut på vintrarna. Vill tillbaka. Inte bor där, men åka ner under någon månad och semestra hade varit härligt.

Minns också när vi satt FEM TIMMAR i bilkö i Tyskland under den värsta snöstormen som hade drabbat landet på  många många år. Där hade vi sovit så bra på båten för att H skulle köra så pass långt. Zamme satt emellan alla grejjor i bilen i baksätet och så händer detta eftersom de hade lett om vägen ifrån Autobahn och ut på småvägar som snöade igen. Vilka minnen haha :D

Ni nya läsare kanske är nyfikna på vad jag pratar om :) Här kan ni läsa mer om Österrike.

Vilket babbel de blev. Inte ofta det händer nuförtiden. Sällsynt här i bloggen

#1 - - Mia Olsen - ätstörd (Anorexia Nervosa):

Det är bara trevligt när det blir lite babbe här. Speciellt ditt babbe för som du skrev, det är sällsynt!

Och guuuuuud hoppas mega mycket på en riiiktigt vit och kall frostbitande vargavinter iår igen. Iaf den vintern vi hade här nere förra året.



Åh vad jag älskar vinter, (och höst) :)

Nä nu blev det jag som babbla, och DET är tyvärr inte sällsynt. :(

#2 - - Steph:

Längtar också till våren och sommaren men samtidigt tycker jag att det är jättemysigt kring jul om det får vara sådär fint snöigt ute! Slask är ju däremot bland det värsta som finns, haha

#3 - - Tess - Fröken Fjäril:

Det där ser gott ut! Skönt att börja sent, fast kanske tråkigt att sluta sent en fredag. Hoppas du får en härlig helg!

#4 - - Anonym:

oh så gott!

#5 - - Emelie - Frisör & Vardag:

sv: Varsågod ! :) Okej tack så hemsk mycket ! Det är en jättefin skrivstil



Hoppas du får en fin helg ! :)

#6 - - Adara Magazine - din bloggtidning på nätet!:

Shit att sitta så länge i bilkö ... Längtar inte tills vintern och snöstormar, hehe.



Såg riktigt gott ut förresten! :D



sv: hihi ja men eller hur! Älskar fjädrar så klickar gärna hem fler fjäderörhängen! ^^

#7 - - Anna Josefine:

jag brukar faktiskt kika på tiden du bodde i österiket.. Tyckte det ser så mysigt och speciellt dem där julmarknaden ni var på.. Började ju följa din blogg på den tiden å :)

Till top