Snurriga drömmar..

Vardag / Permalink / 6


Var så inne i att räkna siffror och prylar så jag drömde om inventering inatt haha. Vaknade vid fyratiden inatt och siffror bara snurrade i skallen på mig. Hjärnan vägrade släppa taget och det tog ett bra tag innan jag kunde somna om och tänka på annat. Helt inställd på att det inte var klart och skulle göras om och hejj & håå. Vaknade ju dessutom under värsta stormen. Tror tillochmed det åskade ute. Himla busväder. Det fortsatte även under morgonen när man skulle ut på den härliga morgonpromenaden med hundarna. Dränkt som en jävla katt var man. Hade ju inga paraplyer hemma eftersom ALLA går sönder. Inget pallar med vindarna här i götet :P kaffeved direkt. Hoppas på sol imorgon, det måste bli sol. GE OSS SOOOOOL!

Har en härlig sovmorgon till halv tre tiden :D rätt skönt om jag får säga det själv.

Vill koppla in våran skrivare, köpa färg och skriva ut foton att rama in. Vi har alldeles för lite foton här hemma på oss och våran familj och på favoritbilder som vi fotat. Dags att ta tag i det :) mysigt med massa foton överallt!

Babbelmajja tänker nog gå och lägga sig i sängen och läsa åttonde boken i House of Night serien nu :D Puss
#1 - - F I A L I I A ♡ Frida Hellenberg:

SV: Jaa, fett cool var den! :) Ska lyssna på låtarna sen när jag ska sova :)

#2 - - F I A L I I A ♡ Frida Hellenberg:

SV: Vilken underbar låt! DU råkar inte ha en lista på spotify med massa lugn och fin musik? :)



Tack så jätte mycket i alla fall för alla låttips! <3

#3 - - F I A L I I A ♡ Frida Hellenberg:

SV: Tack återigen! Ska lyssna igenom den sen när jag ska sova :) Vilket är ganska snart... Hehe :) Någon lår borde jag hitta i alla fall, tvekar inte en sekund på det! :)

Tack tack! :)

#4 - - Marie:

Inventering är ju så booooring. Hehe drömma om det oxå, det kan man ju gärna slippa, fniss



Hur är det med knät?

#5 - - Carolina:

Tänkte bara tipsa om Crimson! :-) De är jätte bra och snabba på att framkalla ens bilder! Billigt är det med ;-) men du kanske hellre vill skriva ut dina egna bilder , det är ju ngt speciellt med det! :-D



Och tack för en uuuunderbar blogg, som jag läser varje dag!

//Carolina

#6 - - Pilla:

"House of night" - på svenska eller engelska? Hur e dom, "vuxnare" än Twilight, eller inte? Det var ett tag sedan nu som jag hade en bra serie med böcker... Kan varmt rekommendera "Anita Blake"-serien, Massa vampyrer o andra odjur i en spännande blandning som inte vänder sig till ungdomar i USA...

Kramz

Till top