They grow up sooo fast..

Vardag / Permalink / 7
Snart dags att dra iväg mot jobb igen. Tack och lov så regnar det inte ute :) tyvärr väldigt mörkt ändå. Tänk att vi är påväg in i November månad. Förra året vid den här tiden så hade det redan snöat någon/några gånger här i Gbg. Känns rätt skönt att det inte gjort det än det här året med tanke på hur länge den snön kommer ligga sen, antagligen.
Förra året kämpade vi med Zamme och hans rehabilitering också. Snutten inte mycket som vi märker nu, men frågan är hur han kommer bli sen när det blir kallare? Blir till att vänja honom vid Back-on-track täcket igen så han slipper bli kall om ryggen. Han blir förresten "stor" kille på fredag :) bebisen. Minns när han var så liten och H kunde stoppa honom i innerfickan på sin jacka. Var närmare 20 minus när vi hämtade honom och så skulle man försöka kissa den där lilla parveln ute. Vilka minnen. Nu är det en 4kg's vovve haha.

Usch nej om man skulle försöka slänga i sig sista maten och sedan gå över gatan till bussen. Ikväll blir det nog lite shopping på Allum som har extra öppet till tio :) många butiker har tydligen lite rea då också. MYSIGT.

Puss puss ^.^

#1 - - Cherie Mårtensson - Mamma till Emma:

Så söt :D

#2 - - Linda - ndaiL:

Ja, grått o trist ute.

Tiden går så fort, om tiden går lika fort så är det snart vår igen :)

#3 - - rebecca!:

Underbar bild! :D

#4 - - Mia Olsen - ätstörd (Anorexia Nervosa):

Grattis till lillen! :D

#5 - - Joysan:

Sv: Tihi, så söt bild på vovvsingen :-). Jag har vart lite seg på att kommentera, läsa också faktiskt även om jag kikar in med jämna mellanrum :-). Har flyttat och flyttar igen nu nästa helg så det har vart fullt ös det senaste halvåret :-). Jag hittade artikeln men det är ju aftonbladet så man får ju ta det men en nypa salt ;) www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article13836929.ab

#6 - - mamma:

krama lillen från mormor

#7 - - | Yohanna |:

Vad var det för fel på honom? :/

Till top