30-dagars utmaning - Dag 1

Utmaningar & Listor / Permalink / 7
Din nuvarande relation, om du är singel diskutera hur singellivet är.


Lever tillsammans med min underbara fästman H sedan över 7 år tillbaka. Lyckligt lottad är bara förnamnet. Många år, många mot och medgångar som har gjort oss otroligt starka. Vi har helt enkelt växt ihop. Det finns ingen som honom många frågar varför vi inte gift oss än eftersom vi varit förlovade sedan 2007, men varför stressa när man vet att vi kommer vara tillsammans hela livet?? Jag älskar honom, han älskar mig, det är allt som räknas.
#1 - - Anna:

Ni är så fina tillsammans! :) Och det är precis så som du skriver, varför stressa med bröllop och sånt när man vet att man ändå kommer leva ihop resten av livet :)

#2 - - Tess - BohoChic.se:

Så vacker bild på er.

#3 - - mamma:

ni är så söta och gulliga ihop. kram på er

#4 - - ladymuffin:

Låter helt underbart! :)

Fin bild på er också ;D

#5 - - Jennie [ Med en dröm om att bli fotograf ]:

Ni är så otroligt söta tillsammans Sara!

#6 - - Zarah-Lou:

Så fint! <3

Förstår inte stressen ang. bröllop?! Vi får oxå frågan ibland, för att man "ska gifta sig inom ett år när man förlovat sig".. jag bara undrar.. lever vi på stenåldern fortfarande? Suck!



Grattis till 7 fina år! :)

#7 - - Malin:

Fina ni är! Jag har varit förlovad också sedan 2007 med min "gubbe", och visst nångång kanske vi gifter oss..men jag ser ingen skillnad att gifta sig eller att ha det som vi har det nu. Inget försändras ju bara för att jag får en ring till. :)

Till top