30-dagars utmaning - Dag 9

Utmaningar & Listor / Permalink / 3
Hur du hoppas att din framtid kommer att se ut.

Tycker den var väldigt lik den andra frågan i utmaningen. Men men :) jag önskar mest av allt att vi mår bra. Det är något som skrämmer mig med just framtiden, man vet inte vad som kommer hända, om vi har hälsan t ex. Tänker inte så mycket på det, men när frågan dyker upp så blir jag lite smårädd om jag ska vara ärlig.
Men livet är en oändlig chans och jag hoppas framtiden ser väldigt ljus ut
#1 - - Nadja:

Åh tack, vad rar du är! :D tycker om din blogg också, det blir bloglovin!

#2 - - Nadja:

Jajjamän, jag såg det nyss! :* <33

Jag har läst din blogg med jämna mellanrum sedan du bodde i österrike, jag hade en annan blogg tidigare "retrojunk", vi skrev en del på den tiden. Minns du? :)

#3 - - Nadja:

Oj, var övertygad om att jag gjorde bort mig lite där ett tag! Haha :D Ojoj, jag skapade nya bloggar rätt vilt där ett tag så det blev både en och två nya. Retrojunk raderades i samband med uppehåll och det var faktiskt ganska nyligen jag skapade min nuvarande blogg. Jag hade ett års uppehåll och började i somras igen, på något sätt känns det som om man alltid kommer att ha en plats över internet där man skriver av sig. Vet ju att du har bloggat en massa år och det är samma här. Det känns konstigt att sluta oavsett hur många pauser man gör :) En del av livet helt enkelt!

Till top