6 dagar sol

Vardag / Permalink / 7
Det är inte så himla konstigt att man är så trött och grinig som man är egentligen. Enligt metereologer så var det ca 147 soltimmar i Gbg under Augusti månad. Brukar ligga på ca 220 timmar. Det är alltså = 6 dagar. 6 ynka dagar har vi fått se solen stråla ungefär. Jag är så trött på moln och regn, jag kräks på vädret rent ut sagt. Är tyvärr en sån person som påverkas av det och blir otroligt trött, sur och irriterad på allt och alla.
Tappat sugen helt. Vill bara gå och lägga mig och sova..

Därför är det lite smådött i bloggen, jag orkar helt enkelt inte. Även fast jag vill skriva

#1 - - Malin:

Åh du är inte ensam om att tycka så om vädret..jag är piss-trött på detta skit väder! :( Jag blir också trött & grinig av det.. Kram!

#2 - - Sara:

Ät mer d-vitamin om du påverkas av solens frånvaro. Det har jag börjat med för att förbereda mig för vintern. 4000 enheter rekommenderar kostdoktorn.se som ett minimum. Värt att testa i alla fall. Surt att vara trött på grund av ljuset liksom. Kram!

#3 - - Jenna~ Det kan aldrig bli för mycket rosa.:

Fiin blogg :)

#4 - - annelie berg:

Det är hemskt! Jag skriver dagbok, och räknade ut igår att det har regnat 12 dagar i rad här i Stockholm. De 3 senaste veckorna har det varit regnuppehåll 3 dagar, men ingen sol. Inte konstigt att man tappar suget helt!

#5 - - Mirre:

Vacker bild =D

#6 - - Mirre:

Ja, det är superdkönt med diskmaskin, verkligen =D. Hoppas att eran handyman får tummer ur snart då



kramar

#7 - - malin:

du får gå i ljusterapi så du får den mängd sol du behöver utan att må dåligt :)

Till top