Finaste älsklingen

Pälsklingarna / Permalink / 2
Det blev ingen bild på Whisky eftersom han VÄGRADE kolla in i kameran, hur mycket jag än lockade och pockade. Hade dock inget godis med mig, därav orsaken till hans ignorans. Det enda man såg var en vit kulle av päls, för huvudet var någon annanstans :P lilla fläskisen. Han behöver banta!
Zamme är egentligen också en riktig svåring att fånga på bild, posandes så fint som på första. Men när jag nämnde "Var är pappa??" Så fick jag minsann uppmärksamhet. Ohh yes, they looove daddy. Nästan lika mycket som jag gör :)

Den 16:e september
var det ett helt år sedan Zammis gjorde illa ryggen :'( Diskbråck. han är fortfarande inte helt hundra, men det är något jag själv märker på honom och inget som någon annan lägger märke till direkt. Vi vågar fortfarande inte kasta bollar och sånt till honom, men man kan ju busa på andra sätt också. Glad att det gick så bra som det gjorde ändå

#1 - - Cherie Mårtensson - Mamma till Emma:

Det är svårt att fånga de små liven på bild ;) Oj har det gått ett år sedan det hände. Tänk vad tiden går, men skönt att det gick så bra som det ändå gick för honom.

#2 - - Cherie Mårtensson - Mamma till Emma:

Svar: Ja jag har ju det :) även om det blev en månad förtidigt :) Tack

Till top