Jordgubbsmojito..

Vardag / Permalink / 4
Jobbade ett litet pass idag och sedan gick jag och baby till Mañana och åt en uuunderbar middag tillsammans. Det var längesen vi gjorde något sådant nu. Drack världens godaste jordgubbsmojito. I neeeded that efter helgens jobb.

Tänker sjunka djupt ner i soffan nu och bara mysa. Imorgon är en ledig dag som gäller. Skööönt.


Mitt hår ser lite småhäftigt ut i Instagram :P en utväxt och sedan rött. Men så är inte fallet i verkligheten. De är så rött överallt som det bara kan bli.
#1 - - Fotograf Sofia Wählby:

Svar: Ja, jag hittade ett inlägg där du tipsade om det. Hade för mig att du hade skrivit om det tidigare :) Tack för en jättehärlig blogg! Kram

#2 - - Nadja:

Exakt. Jag tycker människor i allmänhet ska ta vara på tiden de faktiskt lever och försöka göra något gott av det. Uppskatta saker, uppskatta att man har mat på bordet (det var ju ingen självklarhet i början av 1900 talet!) och uppskatta sina medmänniskor. Mycket har blekts, och mycket bisarra saker händer idag.



Vet inte om du brukar ladda ner film, men de korta novellerna med alla de småfilmer du skrev finns på thepiratebay :) men såklart, föredrar hellre att ha originalen i handen. Finare så på nått vis.

#3 - - Nicole:

Ser gott ut :D

#4 - - Blue Velvet - Vegas mamma:

Mums!

Till top