Two years ago..

Candis / Permalink / 7
För exakt två år sedan, idag, så åkte vi ner till Österrike. Vid den här tiden satt vi på en gräsmatta i Grinzens/Innsbruck och spanade ut över bergen och såg solen gå ner bakom dom. Jag kan få ett sting i hjärtat av längtan när jag tänker tillbaka på den tiden. Endel kanske inte funkade som vi ville, men vi mådde ändå så otroligt bra och vi klarade oss utan problem. Jag är så glad och tacksam över att jag fick uppleva något sånt tillsammans med H och är stolt över att jag vågade. Extra härligt blev det när även Zamme fick följa med ner och bo med oss. Promenaderna i bergen, soluppgångarna. Någongång ska vi åka tillbaka, inte för att bo men för att semestra :)))

För att tala om annat. Fick med mig väääääärldens godaste cheesecake ifrån Espresso House idag :D kräääääämig chokladmousse med hallon och chokladbitar. Var längesen jag åt något så gott och krämigt. Can't get enough och så lite chailatte på det.

#1 - - Anna:

Åh, en chailatte måste jag fixa! :D Tack för påminnelsen! Te är riktigt höstmys!

#2 - - Mirre:

Förstår att ni vill semestra där, verkar ju hemskt fint där, förstår att ni längtar tillbaka medMums vad gött det ser ut =D

#3 - - Dea:

Yummie! ser smaskens ut! =)

#4 - - Anna:

Sv: Jag misstänkte att du gjorde det. Jag skulle vilja testa pulvret, men har inte hittat det i Kalmar, så då får det bli te istället! ;)

#5 - - Alisa ✿ Amor Vincit Omnia:

Hihii jag minns er tid nere i Österrike!:) Du var så glad då!:)

#6 - - Yrsa:

Gud jag ÄLSKAR din kopp!

Vart har du köpt den?? :D

#7 - - Linnéa:

Men gud vilken söt kopp =) to die for =)

Till top