Vem bryr sig om vad andra tjänar??

Photography / Permalink / 1
Kommer aldrig fatta skitbladets artiklar om vilka som tjänar mest där man bor.. Vem bryr sig??? De har väl antagligen jobbat hårt för dom pengarna?! Gör dom dessa artiklar för att skapa avundsjuka och diskussioner och skitsnack hos grannarna?? Kommer aldrig förstå mig på dom alls.
Är det inte väldigt "farligt" om man ser till dom som har mycket pengar?? Genom skitbladets artiklar får ALLA reda på vart de som tjänar mest bor. Jag skulle bli sjukt arg och rädd om mitt namn stod med där utan att jag godkänt någonting. Jag skulle själv inte vilja att alla vet vad jag får in på kontot varje månad.

Jobbat för fulla muggar idag. Njutit av 5 min sol också. Kan ni tänka er?? Men sen kom regnet igen :P bara att försöka vänja sig. Får nästan göra som en läsare sa, gå i ljusterapi haha. De hade varit väääldigt mysigt om inte annat, tål att tänkas på iaf. Har iaf ett solkort som ska börja användas. Det är så otroligt mysigt och avslappnande, somnar alltid och blir alltid skiträdd när lamporna släcks. Men nu var det år sen jag solade sist faktiskt.

Hösten är verkligen här nu, känns mysigt, men samtidigt inte. Älskar sommaren, men hösten kan vara fantastiskt vacker och dofta otroligt gott också. Det känns varmt och hemkärt att tända ljus och mysa i soffan med älsklingen och vovvarna. Bara att försöka tänka positivt haha.

#1 - - K a j s a j i:

Jag fattar inte heller det. Men jag tycker främst synd om dom som blir uthängda utan att vilja bli det. Hade en bekant som var en av de rikaste under 30 i våran stad, och blev uthängd. Ingen visste om att hon hade så mycket pengar, nu vet alla. Onödigt tycker jag, särskilt när hon aldrig själv gjort någon grej av det.

Till top