Snittblommor..

Photography / Permalink / 9
Bredvid mitt jobb ligger det en Flower Bar :D alltid sjukt bra priser på blommor och de finns alltid massor att välja ibland så igår var första gången jag handlade därifrån och det kommer jag göra fler gånger. Mysigt med snittblommor hemma, de höjer mysfaktorn massor.

Idag är jag ledig och ska in till vårdcentralen och göra lungtest bland annat. Helt enkelt kolla upp min astma och allergi så jag hoppas kunna få en remiss från henne sen för att ta blodprov och se hur min allergi artar sig idag. AVSKYR dock blodprov, finns inget värre :(( så jag är redan nervös även fast jag inte ska göra det idag.

Så nu ska jag ta en dusch så man ser lite anständig ut sen haha. Pussen



#1 - - Jeanette♥:

Läckra bilder:)

#2 - - Tess - Istla.se:

Otroligt vackra rosor.

#3 - - Carina:

Hej!

Det går nog bra med blodprovet ska du se. Be att få ligga ner om du tycker att det är obehagligt. Och så kan du ju Emla innan när du vet att du ska ta det. Själv har jag alsrig gjort det men har förstått att det är en bedövningssalva som man stryker på 1 timme innan.

#4 - - SARA SVARAR:

SVAR TILL CARINA:

När det kommer till Emlasalva så är jag lite av en veteran :) dock kan det vara svårt att veta vart dom ska sticka eftersom området man bedövar inte får vara större än en femkrona t ex. Men det är sånt man får prata med dom om senare när det blir aktuellt.

Hehe sitta upp kommer jag definitivt inte göra och kommer antagligen tuppa av och må illa även fast jag ligger ner. Läkarrädd sen barnsben tyvärr :// det går nog bra :)

#5 - - Mirre - Foto, vovve & Vardagar:

Hoppas att det gick bra med blodproverna och läkarbesöket, eller att det kommer att gå bra, du kanske inte kommit dit än. Ja, detta är en dryg envis huvudvärk som inte vill ge med sig, så det verkar nacken tycka också.



Så fina bilder

kramar

#6 - - Mirre - Foto, vovve & Vardagar:

ja mumms =D. Ja, så stog det, jag läste fel



kramar,

#7 - - Cherie Mårtensson - Mamma till Emma:

Fina blommor är aldrig fel, tänkte se om jag ska köpa med mig några hem när jag är på stan imorgon :)



Hoppas det går bra med proverna!

#8 - - Tommy:

Sv: Så lite då!



Åh så fint!

#9 - - - - ♥ T H A I P I N N E N ♥ - -:

åh vad fina :D:D



Till top