Efter regn hoppas jag verkligen att solen skiner..

Pälsklingarna / Permalink / 7
Går superbra för oss som alltid :P Zamme har problem med ryggen igen efter helgen uppe i Borlänge. Han kunde inte vara stilla en sekund. Mamma och pappa är hans absoluta favoritpersoner, inte ens jag & H står honom så varmt om hjärtat som min mamma t ex. Hon behöver bara titta på honom så tar han ett skutt rakt upp i luften = jävligt mycket mindre bra för hans lilla rygg :(( så nu är vi tillbaka på ruta ett igen. Korta promenader, smärtstillande & vila, vila, vila.
Pratade om operation med veterinären, men hon avrådde det bestämt. Och man kan inte heller röntga för att kika hur det ser ut, för man ser inget på plåtarna. Man lär spruta in kontrastvätska vilket i sin tur kan förvärra skadan + att när de ska röntga som drar dom ju i dom för att de ska ligga rakt, stilla mm och även det kan förvärra allting avsevärt :( inte mycket man kan göra med andra ord. Och det kommer komma tillbaka då och då sa hon. Det som är bra är ju att vi blir mer och mer erfarna och vet hur vi ska hantera det. Men vi är aldrig så stressade och elaka på varandra som när Zamme & Whisky mår dåligt :( inte så konstigt heller kanske.

Känns lika orättvist varje gång att den mest levnadsglada plutten ska bli dålig. Han som älskar att busa, springa och leka. Men än så länge är han sitt vanliga jag om än lite försiktigare och så länge han är sig själv så kommer han stanna i den här familjen han vill ju tillochmed busa nu när han har ont. Man ser hans små ögon bli överfyllda med bus om man tar i hans leksaker om så bara för att flytta dom.

Så nu vet ni läget eftersom det antagligen kommer vara lågt med inlägg på bloggen ett tag. Känner mig inte riktigt fit for fight för att skriva privata inlägg. Stör mig på det dåliga vädret också, underlättar inte det minsta. Sol i närmare 2-3 veckor, sen när lillen blir dålig så ska det ösregna, han som hatar regn och piper och duckar när stora droppar droppar ner på honom. Inte jättebra och är inte superglad över det :(

Låååångt och gnälligt inlägg :P får hålla mig till prylinlägg ett tag framöver kanske haha. Nu ska jag försöka gå ut och få lillen att kissa, sen äta nåt och sen åka till jobbet för ett kvällspass. Puss

#1 - - Kia | Hundliv & Bloggdesign:

Fy fabian va trist. Håller tummar och hunden tassar för att han blir bättre snabbt!

#2 - - Cherie Mårtensson - Mamma till Emma:

Ush vad tråkigt att han måste ha ont och problem med ryggen. Jag tänker på honom varje gång min lilla buse vill leka här hemma på de hala golven och ser till att han får busa på en matta eller utomhus istället. Hoppas Zamme blir bra snart och att det fina vädret kommer tillbaka :)

#3 - - Madde:

sv: usch då, hoppas han blir bättre snart

#4 - - Cherie Mårtensson - Mamma till Emma:

Svar: Jasså :) Ja det är ju ett stort företag :)

#5 - - Catrin:

Stackars lillplutten =( Ta hand om er!

#6 - - Pilla:

Nej, fy...stackers...

Kram

#7 - - Linnéa:

Fy vad tråkigt att lillhjärtat ska få ha ont :'(

Lider med er! kram

Till top