Österrike ♥

Travel - Österrike 2009 / Permalink / 4
 
Har lite Österrike-längtan just nu. Första September var det 3 år sedan vi bilade ner för att bo där. Saknar den känslan, men saknar inte att jag inte hade ett jobb där nere. Saknar att vakna upp och se ut över bergen, saknar den friska luften, saknar maten, saknar atmosfären. Jag skulle utan tvekan göra om det, dock med några förändringar :) man lär sig alltid av allting man gör.
 
En av sakerna jag saknar mest är deras bageri/café som de hade. Der Bäcker Reutz. Otroliga mackor och bakverk. Kaffe, varm choklad mm mm. Finns inget liknande här i sverige alls och det är lite tråkigt. Ta en varm choklad på deras mysiga cafeér och kika ut över bergen. Fasiken haha.
 
En liten dröm jag bär med mig är att bygga ett traditionellt österrikiskt hus här i Sverige :D låter helt galet, men dom husen är så otroligt vackra. Dock väldigt stora haha, så mycket plats kanske man inte behöver, men man kan ju bygga i mindre skala.
 
Jag har en längtan ner dit, helt klart :P vi måste åka ner dit vid nästa semester tror jag bestämt 
#1 - - Kajsa:

Om vi bor där när ni kommer dit på semester måste ni kika förbi :)

#2 - - Kajsa:

Det är något som jag också älskar, att det finns möjligheter att gå ner och äta frukost på ett bageri tidigt på morgonen. Nybakt bröd, mmm :) Eller bara det där med att det är så mycket bönder så man alltid kan få färskt kött och ägg och liknande :)

Men om vi flyttar ner innan ni ska dit på semester får ni komma och hälsa på oss :)

Svar: Usch vad jag saknar det, dock saknar jag inte öppettiderna haha, helt stängt på söndagar.
Det är klart vi ska :D lovar att säga till om ni är där nere.
Sara Eriksson

#3 - - Sofie DJ:

Så härlig bild :-D!

Svar: Tack :D
Sara Eriksson

#4 - - Karolina:

fytusan vad fint!!!

Svar: :D det är det verkligen. Sagolikt vackert.
Sara Eriksson

Till top