Two days off..

Vardag / Permalink / 5

Blåser rejält ute just nu. Småmysigt att ligga i sängen och lyssna på det. Lika mysigt som att vakna till plaskandet från regn på morgonen :) mindre roligt att gå ut i det dock.

Har jobbat & jobbat & jobbat lite till. Men har äntligen två underbara lediga dagar innan en av de värsta säljhelgerna under året smäller till. Jag kommer vara tröööött efter denna :)) men men.

Kika lite på Scrubs och sen stänga ner de stora blå. Natti natti

#1 - - Anonym:

Är det en vårta vid näsan du har? Såg himla äckligt ut

Svar: NATHALIE FLISBÄCK. Är du så jävla dum att du inte fattar att jag sparat ditt ipnummer och ser att det är du som skriver???Det är inte en vårta, dags att kolla glasögonen?? Det kallas för födelsemärke!
Du kanske ska ta dig en titt i spegeln själv innan du säger till någon annan att något på deras kropp ser äckligt ut!!!!!!!
Sara Eriksson

#2 - - Smäm:

Obegripligt hur en del folk kommenterar.

Svar: Ja, totalt onödigt. Men har man låg självkänsla så lär man ta ut det på andra verkar det som. För mår man bra själv så behöver man inte skriva sånt till andra heller!
Sara Eriksson

#3 - - Smäm:

Och förmodligen ingen bra uppfostran av föräldrarna.

Svar: Nej det har du rätt i.
Sara Eriksson

#4 - - Anonym:

Va e dina problem egentligen ? Kolla mitt ip nr så ser du att det inte är samma..

Svar: DET ÄR SAMMA!!!!!! Ska jag ta en printscreen och lägga ut på bloggen för dig?? Du behöver verkligen hjälp med din självkänsla.
Sara Eriksson

#5 - - Cherie | Börja Spring:

Åh tycker också det är så härligt att ligga inne i sängen/soffan och läsa en bok samt dricka te/varm oboy när det regnar :)

Svar: Håller med :D har varit riktigt konstigt väder idag med regn och sol omvartannat.
Sara Eriksson

Till top