Tomorrow = Christmas ♥

Photography / Permalink / 4
 
Det har snöat sen vi kom hit :D även om det bara är små flingor som faller ner så snöar det ändå hela tiden. Väldigt mysigt. Känslan att krypa ner i soffan framför en brasa, mumsa på en Paradisask & njuta. Väldigt skönt.
Sista klapparna är nu inhandlade och ska bara slås in och imorgon är det Julafton. Känns helt galet, vart tog tiden vägen? Hur många har kommit in i christmas-mode?? Inte jag haha :P likadant varje år nu när man blivit äldre.
 
Glad fjärde advent också allihopa :)) det får vi ju inte glömma heller. Men nu ska jag krypa ner i soffan. Känner mig lite frusen. Puss puss på er ♥
#1 - - Mary:

sv : kan tänka mig det :D När man ser dina bilder tänker man wow vilket paradis :D
Men har tänkt att försöka åka dit nästa vinter är ett måste :D

sv: jag har inte alls kommit in i jul stämningen , känns inte som det är jul i morgon :o Firar du jul i Dalarna? :D Kram

Svar: :)) förhoppningsvis är det snö där även nästa år. Är ju lite hipp som happ idag.Hehe julen kom och gick och fort som fasiken var den förbi. Ja jag firade jul däruppe :) hos mamsen & papsen.
Sara Eriksson

#2 - - Elin:

jätte fin blogg! <3

Svar: Tack så mycket :))
Sara Eriksson

#3 - - Ida Nilsson:

Här vräker snön ner, det har snart kommit en halv dm på bara en timme!

Svar: Men vad mysigt och härligt. Önskar vi hade varit kvar i snölandskapet men vi kom hem till pissregn och ishalka :( dumma Gbg.
Sara Eriksson

#4 - - Sofia:

Vilken fin bild! :-)

Svar: Tack :D
Sara Eriksson

Till top