En dag i stan..

Vardag / Permalink / 5
Våran härliga, lediga, helg tillsammans startade med mysig frukost tillsammans. Inte ofta vi två får sätta oss ner och äta en vanlig frukost, tråkigt men sant :) sen åkte vi in mot stan för att kika på ett litet vitrinskåp till köket. Killen hade byggt det själv och den kommer nog bli heeelt perfekt till köket. Vi hade dock fel bil så vi ska hämta det imorgon istället :)
Åkte vidare mot Nordstan sen, bytte storlek på klänningen, handlade ett nytt OPI-nagellack och hittade en enorm burkljus?! i doften fransk vanilj för bara 149 kr. Kap!!

Kikat på filmen Crazy, Stupid, Love. Ryan Gosling, behöver jag säga mer??? När jag var mindre gick något på trean som hette Äventyrssöndag haha där Xena, Young Hercules och Hercules var programmen :) gissa vem som var Young Hercules??? Ryan Gosling såklart :D HETING redan då och jag har följt hans filmer sen dess.
Blir lite nördande framför Melodifestivalen också haha, kär i Loreens låt Euphoria, längtar tills Spotify släpper den, man kan ju undra hur lång tid det ska behöva ta? Tills alla deltävlingar är klara antagligen.

Det var våran lilla lördag det :) ha de

#1 - - Malin:

Ryan Gosling är ju bara mumma! Du MÅSTE se Drive med honom, om du nu inte redan sett den. Han är ju såå bra! Gillade inte honom när han var yngre, men ju äldre han blir desto mumsigare blir han. :)



Trevlig kväll!! Det blir nördande med Mello här med haha.. Kramis!



#2 - - Sara:

Åh, har velat prova den OPI-färgen! Jag är ingen "rosa" tjej i vanliga fall utan har mycket svart, men det skulle vara kul att bryta av med knallrosa. Skriv gärna en rad eller två när du har testat! Jag testade Blue my mind för ett tag sen, jättefin men man fick ha flera lager för att få stark färg och då hade den svårt att torka ordentligt....

#3 - - Julia:

Tack :)

#4 - - Sandra:

Sv: Tack för kommentaren, och ja! Visst är de söta mina små fluffbollar :-).



Det låter ju som en härlig lördag, du får lägga upp en bild på vitrinskåpet sen så ska jag ta mig en kik :-)

#5 - - Kajsa:

Jaa, yum på Ryan Gosling!

Till top