- F r e d a g -

Vardag / Permalink / 9
Tips på vart man kan köpa KLARBLÅ BIKINI mottages gärna :)) har letat som en tok och kollat på bland andra NELLY & H&M dom brukar ju alltid ha nåt, men icke. Den ska vara helt blå. Inte gå åt nåt lila, marinblått håll utan bara vackert blå. Typ som nagellacket här inunder. Man ska ALDRIG skapa sig en bild i huvudet på nåt man vill ha, det slutar alltid med att det inte finns någonstans.

Mitt hår kommer få sig en liten makeover också och gå ifrån rött till en mer kopprig färg. Det är mycket jobb med rött hår och jag känner att mitt hår behöver vila ett tag och dessutom så kommer den röda färgen rinna ur direkt när vi åker till Egypten och badar i både pool och saltvatten :P men till sommaren planerar jag att bli redhead igen. Kommer sakna det helt klart, men det är för mitt hårs eget bästa.

Börjar inte förrän vid tre idag :) härligt skönt. Bara gå och skrota här hemma innan och plocka undan och göra det fint till helgen. Glöm nu inte och tipsa om bikini som sagt hehe, hoppas på många tips nu. Pussisen

#1 - - madde:

Fin blogg:-)

#2 - - Marie:

Fin bild och förstår kan vara smart att låta håret vila lite nu fram till sommaren =D

kramar

#3 - - Linda:

Shit vad duktig du är på fota altså! Sjukt fin bild.

#4 - - alva [sweetestmemories]:

På cubus finns en riktigt fin, klarblå bikini med 3 ktror jag) olika varianter på överdelen, drar inte åt någon annan nyans utan är verkligen helt klarblå, sååå fin!

#5 - - Mikaela:

Cubus har en fin bikini, i stark blå färg! Tipsar om den.

#6 - - Junitjej:

Så fin bild!

#7 - - E M E L I E:

sv: Förstår det :)

#8 - - transcriber:

you added amazing illustration to ths post. Also it's very good edited picture.

#9 - - Madeleine:

Jag säger som förgående talare, cubus - stadium och intersport brukar också få in riktigt klarblå bikinis lite närmre sommaren. Jag köpte min där för kanske två år sen, den var dessutom vändbar och kunde bli blå/vit-randig :D

Till top