Fejjan irriterar mig..

Gnälligt / Permalink / 5
Fattar INTE varför man inte kan välja att Omslagsfoton till Tidslinjen ska vara enbart för vänner. Visst att alla kan se om de går in på ens sida, men att inte kunna välja vilka som ska få se de foton man lägger in där i just den mappen, irriterar mig!! Det betyder att alla kan gå in och spara ner dessa bilder. Facebook äger ALLT du lägger upp, nästan bra att tidslinjen har så kass kvalité när man laddar upp bilderna :P jag sätter ändå stämpel på dom jag lägger upp där.
Efter att dom stängde av mig och jag fick lov att skapa ett nytt konto (de har fortfarande inte hört av sig btw) så lägger jag enbart upp dom sämre instagrambilderna istället för systemkamerabilder t ex!

They are sneeaky little bastards!!

#1 - - Twixy:

Stör mig på tidslinjen överhuvudtaget, bara rörig. Irriterande att man inte kan få välja om man vill ha den lr fått ha kvar den gamla profilen :(

#2 - - Anna:

Jag överväger nästan att sluta använda fb när de byter till att alla måste ha tidslinjen, tycker den känns lite B faktiskt :) Sen är ju fejjan som det är.

#3 - - Michaela | Fotograf - Bloggdesign & Vardagsliv:

Riktigt dåligt att man inte kan välja sådär :S

#4 - - Tessan - KREATiV text I foto I design:

Är väl en av de få som tycker att den personliga tidslinjen är lite roligare än den gamla. :)

#5 - - Anonym:

tog bort min fb för en vecka sen, orkar inte med den skiten längre.. tog även bort allt och alla vänner innan så det inte skulle vara intressant att återaktivera den :P

Till top