Inramade minnen..

Photography / Permalink / 10
Dags att börja framkalla lite foton man tagit känner jag :) i alla möjliga former och storlekar, isatta i vackra ramar, stående överallt och hängande på väggen.

#1 - - D A H L È N:

sv: Hade på känn att du skulle gilla dom ;) Skulle vara skiit kul att få fota dig nån gång, synd vi inte bor närmare varandra :P

#2 - - Fanny:

Det tycker jag du ska göra, du har så fina bilder. :)

#3 - - Tommy:

Åhhh körsbärsblommor.Jag längtar verkligen tills våren kommer, jag ska minsann fota körsbärsblomor så ögonen bllöder.. Får jag till så bra biilder som jag har i tanken kommer jag göra canavastavlor av dem.. Längtar!

#4 - - mary:

Gillar verkligen dina bilder , grymt fina :)

#5 - - ulrica:

Åh kan tänka mig att du har väldigt fina foton på lager.

Själv skulle jag vilja göra en stor tavla av ett eget foto jag tagit, men är osäker på hur bra kvalité det komemr bli med min kamera....Ps. Ser att det står tydligt att "designbeställning numera är stängd på obestämd tid" men tänkte bara flika in att du gärna får höra av dig om du öppnar upp igen (har inte brått). Du gjorde min första design (inte den nuvarande för den har jag pillat ihop själv) och jag kände mig väldigt nöjd med hur du gick till väga! Jag betalar självklart för designen! Ds.Kram!

#6 - - Emilia [Personlig FotoBlogg]:

Ja men samma här med, Längtar så det knakar!!

Men verkligen, det kommer gå himla snabbt, när vi minst anar det så är de sommar igen.. Har du några planer för sommaren 2012? :) Kram

#7 - - Tommy:

Sv: Ja det är synd att det kostar så jävla mycket med stora Canavas..

#8 - - Sabina:

Åh, samma här.... Jag ska bara installera min nya skrivare, sedan är det dags att ordna lite nya bilder till väggarna. Bilden du hade här var riktigt fin, tycker den skulle vara perfekt nu när man längtar efter våren. =)

#9 - - Anonym:

klart att du ska, du är ju duktig på att ta kort med !! :)

#10 - - Emilia [Personlig FotoBlogg]:

Absolut så är det ju :) tiden går alldeles för snabbt ibland!Aha men vad roligt ju, låter jätte kul ju.. har själv aldrig varit till Gotland, men hört utav min syster att det är väldigt mysigt och fint där :)Själv ska jag och pojkvännen ta och resa mot varmare länder, såsom Spanien och Grekland så det ser jag verkligen framemot.. ska även en sväng förbi London också så blir kanon :) Kramar!

Till top