- 2 0 1 2 -

Vardag / Permalink / 6

Sjukling fortfarande :( den vägrar släppa greppet om mig. Har ingen feber längre tack och lov. Känner mig bara helt slut i kroppen, hostar och snorar som en tok fortfarande. Så soffan är som vanligt min plats under dagen. Känns verkligen som att varenda muskel, eller som H kallar dom, senor, har typ förtvinat.

Hade velat städa bort julen men de får vänta några dagar till. Kommer bli väldigt tomt utan julgranen. Vi lär nog köpa en liten bänk eller dylikt och ha där granen stod :) så vi kan ha ljus och vackra ramar där. Det skulle vara nåt.

 

Om ca 4 månader börjar körsbärsblommorna slå ut igen. Det gör en lite gladare. Det kommer som vanligt gå sjukligt fort och när det går fort mot sommaren gör det verkligen ingenting. Då får verkligen tiden flyga iväg om den vill!

#1 - - Marie:

Ohh fin liten julby du har där =D. Ja nu går det ju mot ljusare tider så ju =D. Hoppas att du kurerar dig fort nu

kraam

#2 - - Marie:

Verkligen jättefin =D

#3 - - Cherie Mårtensson - Mamma till Emma:

Ush inget roligt att vara sjul, hoppas du är på benen snart igen :)

#4 - - Gabriella:

Krya på dig & god fortsättning på det nya året :)!Mvh/ Gabriella

#5 - - Marie:

Tack och detsamma

#6 - - Jouline♡:

Vilken vacker bild :) Jag funderar på vad sjutton jag ska ha för något där granen står just nu sen när den väl åker bort, inte lätt inte. Det du skrev här om en bänk med ljus och fina ramar lät ju himla bra, men hos mig har jag redan en bänk fast längs ena väggen, en ganska stor en, så en till bänk kan jag ju inte ha. Men hoppas jag kommer på något bra :)

Till top