You're my sunday..

Vardag / Permalink / 2

Sovmorgon efter många tidiga mornar är underskattat :D kändes nästan som om våren var här när jag var ute på långprommis med Whisky, vårfåglar kvittrade och även fast de är någon minusgrad ute så kändes det på nåt sätt annorlunda. Vårkänslor är ju det bästa som finns, man har många minnen med den känslan också.

 

Ska ÄNTLIGEN ta och städa ut de sista av julen nu, haha S E G! Har gardiner och en ljusslinga kvar i köket, sen är allt bortplockat. Känns skönt att ha den vanliga inredningen nu. Önskar bara ett vitrinskåp kunde ta och flytta in i köket ;)) snart så haha. Mycket man vill ha, men det finns andra prioriteringar :)

 

H är ute och jagar faktiskt :) förra helgen kom han hem med 25 kg vildsvin som ligger i frysen nu haha, vi kommer äta ihjäl oss. Har haft några diskussioner om jakt och sånt med honom, det känns barbariskt, men nu ser jag hellre att han skjuter åt oss, tar hand om allting åt oss, istället för att gå och köpa massproducerat på ICA där hur mycket som helst slängs. Tyvärr är väl de flesta jägare mer skjut/döda-galna och sånt är otroligt tråkigt och fel. Väldigt manligt att posera med en dödad varg på FB t ex!!! Barnrumpa :P

 

Vad ska ni hitta på idag??

 

#1 - - Marie:

Skönt med sovmorgon och gotttit du äter. Samt jag är inte heller förtjust i jakt, men som du skriver så köper man ju på Ica och sådant och det är ju samma grej så, så förstår din tanke.jag var snabb att ta bort julen, snabbare än som är mysigt kanske hehe

#2 - - Telle:

Tjusig blogg, och tjusig vovve! Alltid najs med sovmorgon. Vill även berömma dig för din tjusiga blogg, antar att du använder photoshop, men vilket? Funderar på att skaffa men vill höra vilket folk använder :)

Till top