Braid..

Vardag / Permalink / 3
Trodde ju att det skulle bli fint väder idag, men fel det hade man. Svinvarmt ute, men moln överallt, helt jämngrått :( kikar på lite Friends och håller tummarna för att det spricker upp snart så man kan sitta ute en liten sväng.
Ska upp och hämta min resväska också eftersom jag ska försöka ta mig upp mot Borlänge om några dagar. Bara jag och vovvarna och 6-7 timmar bilresa haha, kan bli intressant, ovan som man är vid att köra :P btw, jag vill ha en mini cooper, jag SKA ha en mini cooper någongång i mitt liv. Älskat dom små bilarna flera år nu.
 
Såg Prometheus igår också. Jag tyckte den var riktigt bra, H somnade i början hahaha :P älskar Ridley Scotts filmer så inte konstigt att jag gillade den.
 
 
#1 - - Tommy:

Fint!

Vi har haft en minicooper och både jag och sambon ångrar i dag att vi bytte bort den.. Så härliga att köra, men dock inte för sambon då vi hade sportstolar i våran och med problem med ryggen ska man inte köra långt med sportstolar..

Svar: Aaaaaaaw, hade niii? Ni skulle köpt en utan sportstolar ist :)) men dom finns ju alltid kvar så :) så hiiiimla söta.
Sara Eriksson

#2 - - Marie - Numera dalkulla ♡:

Åker också hem ensam med vovven nu i dagarna, ska bli skönt att komma hem lite, jag åker neråt och du uppåt, kanske vi möts längst vägen, hehe. Jag gillar också minicooper, tycker kombibilen i minicooper är finast =D

Svar: Kör du också bil då?? :) hehe de kanske vi gör, vart ska du??Hehe men kombibilen tappar lite minicooper andan tycker jag, den är så stoooor haha :D
Sara Eriksson

#3 - - Sigrid Egevang:

Nej, hvor er det bare flot! Jeg elsker billedet i farver! :)

Till top