Me and my book..

Vardag / Permalink / 7
Jag älskar att läsa. Kanske man inte tror. Men ända sen jag var liten så har jag slukat böcker som en tok. Lite frustrerande när man hittar en bokserie och läser ut bok efter bok tills det inte finns någon fortsättning för att de inte hunnit översätta den än haha. Som den serien jag läser just nu. House of Night. Inne på nionde boken, den senaste & nu är den snart slut och då får jag lov att snällt vänta tills tian är översatt haha. Önskar att jag ibland läste sakta så att boken inte tog slut så snabbt, men när jag väl börjar kan jag inte lägga ifrån mig den :P
 
Vilken är eran favoritbok eller favoritbokserie???
#1 - - Nomi Bontegard:

sv; ja jag har ett sånt tecken... funderar på om det kan ha något att göra med min horisontella meny på framsidan?

Svar: Kanske, för den är inte dubbel på din kommentarssida t ex.
Sara Eriksson

#2 - - Nomi Bontegard:

vet du hur jag kan göra då? jag måste ju kunna ha en horisontell meny utan att headern ska repeteras... blir helt frustrerad haha xd

Svar: Tyvärr inte. För headern styrs ju bara av den koden som du lagt in och då har du ju sagt åt den att inte repeteras men den gör det ändå. Antingen kikar du hos designadinblogg.se eller så måste du fråga blogg.se! Tyvärr. Gå igenom koden, kika en extra gång så det inte står repeat någon annanstans. Annars har jag inga andra tips tyvärr.
Sara Eriksson

#3 - - Dagarna:

Jag gillar att läsa på sommaren, övriga året "glömer jag bort det"

Jag gillar böcker som Mari Jungstedts serie om Knutas

Svar: Är likadan :) då är man så stressad och uppe i allt så man glömmer bort.Vad är det för genre på den serien??
Sara Eriksson

#4 - - Johanna:

Åh det är så roligt att läsa :D Håller också på med house of night, är på 6e boken (väntar alltid med att köpa tills de kommer på poket). Fler favorit serier är Harry Potter, Twillight och The Hunger games. Har även läst Alla själars natt nyligen och väntar med spänning på att 2an ska komma.

Svar: :) haha jag bara köper. De första jag köpte var små pocket och de senaste är den större versionen, häftad kanske det heter :P haha same shit different name.Alla själars natt?? Vad handlar den om?? *nyfiken*
Sara Eriksson

#5 - - Lucy Ewelyn ♥:

Ah! En fluga i teeet! :P Äh, skojade nog bara?

Svar: Hahaha thaaaank god så var de inget flygflä i teet :D haha.
Sara Eriksson

#6 - - Linda:

Såg att någon skrev om Mari Jungstedts serie om Knutas. Läs den! Det är deckare och den första heten "Den du inte ser" och den är så sjukt bra! :) Läs!

Svar: Hmmm vet inte om jag är nåt fan av just deckare :P tyvärr, men kanske ska ge det en chans ändå.
Sara Eriksson

#7 - - Johanna:

Alla själars natt handlar om häxor, vampyrer och demoner. Och då handlar det främst om en häxa som helst inte skulle vilja vara en häxa och så jobbar hon som historeforskare (eller nått åt det hållet) och så läser hon en massa böcker och får med en bok som det r nått spec med och efter det börjar det flockas massor av andra häxor, demoner och vampyrer där för alla vill ha tag i boken. Och så ät det lite kärlek inblandat också. Men kolla upp den på bokus, tror man kan läsa ett kapitel eller nått där. Deborah Harkness heter författaren. Jag tycker i alla fall den var hur bra som helst och sträckläste den!

Svar: Ohhh den kan vara värd att kolla upp :D älskar att läsa fantasy för då det är inte på riktigt och den riktiga världen kan man verkligen få nog av stundvis :)) tack för tipset.
Sara Eriksson

Till top