.: Monday :.

Vardag / Permalink / 3
 
 
Det har fullkomligt ööööööst ner hela dagen :P roligare kunde man ju ha det, men vi har sett till att hålla oss sysselsatta ändå. Nytt armband blev det haha.
Stackrarna i Småland då. Lider verkligen med dom. Våra vänner i Mariannelund har dock klarat sig och det är huvudsaken. Även här i Dalarna har regnet förstört vägar bland annat. Det är helt sjukt vad vädret är galet just nu. Man vet inte om det är normalt eller om det är tack vare globala uppvärmningen :( bara att vänta ut helt enkelt och bara hålla alla tummarna för att det blir bättre innan min semester regnat bort helt och hållet.
 
Köpte mig en B&J på ICA idag. Undra om man ska ta fram den lilla godingen och sätta i sig några skedar kanske?! Vilken är din favorit från Ben & Jerrys?? Lär ju fråga nu när det kommit lite nya smaker. Är det någon smak som funnits som du saknar??
#1 - - Anna:

Jag gillar den nya Caramel sutra, men det finns ju en ny smak till som jag inte hunnit smaka på ännu. Är bitter att de tog bort min favorit för några å sen, Bohemian Raspberry!

Svar: :)) kan tänka mig att den är god. Har inte provat dom nya faktiskt :)) men kan tänka mig att den med hallon kanske är lite lik Bohemian Raspberry. Undra varför dom inte kan ha kvar smakerna egentligen?? Och ha fler än vad dom har idag?!
Sara Eriksson

#2 - - LittleMissWitty:

Cherry Garcia!! De bara MÅSTE ta tillbaka den. Sedan är Chunky Monkey god med, och så hoppas jag att de skall göra en kokosnöts glass. Hoppas hoppas!

Svar: Åhhhh den underbara glassen. Saknaaaaar <3 hoppas verkligen den dyker upp igen. Önskar jag kunde äta Chunky Monkey, nötter i den ;P
Sara Eriksson

#3 - - Ida:

min favorit var Bohemian Raspberry den hade allt men så togs den bort av någon anledning, vilket är riktigt illa.

Till top