Saknad..

Min björn, min älskade sambo & fästman. Saknar honom verkligen och det är fortfarande ca 2 veckor kvar innan vi ses igen, innan jag får krama honom och snusa honom i nacken ♥ tyvärr blir inte livet riktigt som man tänkt sig, men efter att ha sett vad han skulle göra på jobbet under dessa 2 veckor gjorde mig mer förstående. Men det får vi ta igen sen tillsammans och förhoppningsvis åka på lite semester tillsammans senare under hösten. Utomlands då naturligtvis :))
 
I miss u my Love 

Kommentarer
Alisa

Lider med dig hjärtat! <3

Svar: <3 tack vännen. Saknar honom nåt otroligt :(
Sara Eriksson


2012-07-10 - 10:50:54 Website: http://alisagonzalez.se
Isabell

Aldrig lätt att vara ifrån den man älskar. Alltid lyckats träffa militär killar så har vart med om mycket på den fronten. Lider med dig :/ Kram

Svar: Nej det är ju inte det :(( tyvärr. Men det känns skönt att få sakna honom samtidigt <3 :)
Sara Eriksson


2012-07-11 - 09:53:36 Website: http://keilys.org
Catrin

Måste vara jobbigt =( Hoppas 2 veckor går snabbt för dig, du får sysselsätta dig och håller tummarna för att du får bra väder!
Jag har ingen semester alls i år. Har börjat nytt jobb och valde att inte ta några veckor för att komma in ordentligt i mina uppgifter, men det är ju självvalt.. Ser också fram mot i alla fall en weekend med min sambo i höst =)

Svar: Det ser inte positivt ut på väderfronten alls :P värdelöst haha.Men det var ju faktiskt ganska smart att lära in sig allt ordentligt innan man tar semester. Detta är faktiskt min andra semester någonsin, tyvärr blev den inte alls som planerat, men resa utomlands i höst sen kan man ju göra :)
Sara Eriksson


2012-07-11 - 11:18:21 Website: http://cocobycatrin.blogg.se
JUNITJEJ

Saknad är jobbigt!

Svar: Ja det är det verkligen :((
Sara Eriksson


2012-07-11 - 13:55:28 Website: http://junitjejen.se
     Kommentera jättegärna hos mig, tänk dock på:
          - Kopiering & användning av mina foton utan tillstånd är förbjudet.
     - Alla kommentarer granskas innan publicering, kom ihåg att IP-numret visas.
     - Mail:
kontakta.candis@hotmail.com

Namn:

Mail:

Website:

Kommentar:


Follow


V Ä L K O M M E N
En föredetta dalkulla som tagit sig till Östergötland tillsammans med man, barn & hund. Bloggar om det som jag finner intressant men kärleken är lite extra stor för foto & nagellack. Jobbar som vikarierande butikschef på Rituals Cosmetics och trivs som fisken i vattnet :DFollow