Saknad..

Kärleken H / kärlek / Permalink / 4
Min björn, min älskade sambo & fästman. Saknar honom verkligen och det är fortfarande ca 2 veckor kvar innan vi ses igen, innan jag får krama honom och snusa honom i nacken ♥ tyvärr blir inte livet riktigt som man tänkt sig, men efter att ha sett vad han skulle göra på jobbet under dessa 2 veckor gjorde mig mer förstående. Men det får vi ta igen sen tillsammans och förhoppningsvis åka på lite semester tillsammans senare under hösten. Utomlands då naturligtvis :))
 
I miss u my Love 
#1 - - Alisa:

Lider med dig hjärtat! <3

Svar: <3 tack vännen. Saknar honom nåt otroligt :(
Sara Eriksson

#2 - - Isabell:

Aldrig lätt att vara ifrån den man älskar. Alltid lyckats träffa militär killar så har vart med om mycket på den fronten. Lider med dig :/ Kram

Svar: Nej det är ju inte det :(( tyvärr. Men det känns skönt att få sakna honom samtidigt <3 :)
Sara Eriksson

#3 - - Catrin:

Måste vara jobbigt =( Hoppas 2 veckor går snabbt för dig, du får sysselsätta dig och håller tummarna för att du får bra väder!
Jag har ingen semester alls i år. Har börjat nytt jobb och valde att inte ta några veckor för att komma in ordentligt i mina uppgifter, men det är ju självvalt.. Ser också fram mot i alla fall en weekend med min sambo i höst =)

Svar: Det ser inte positivt ut på väderfronten alls :P värdelöst haha.Men det var ju faktiskt ganska smart att lära in sig allt ordentligt innan man tar semester. Detta är faktiskt min andra semester någonsin, tyvärr blev den inte alls som planerat, men resa utomlands i höst sen kan man ju göra :)
Sara Eriksson

#4 - - JUNITJEJ:

Saknad är jobbigt!

Svar: Ja det är det verkligen :((
Sara Eriksson

Till top