Still raining..

Vardag / Dubai, sommar / Permalink / 4
Ja den bittra sanningen är att det fortfarande inte har spruckit upp här i Dalarna. Känns som att man blivit värsta vädergubben efter dom här dagarna. Kollat satellitbilder, radar & följt 3-4 olika appar med väder hahahaha. Sorglig man är. Men wtf, vi vill ha sooool.
 
Min älskade vän A ska åka till Dubai igen :D tror ni hon kommer få med sig en liten lista för Victorias Secret igen?? JAPP :D lär ju passa på hihi. Kanske dags att följa med själv någongång?! Dubai hade varit riktigt häftigt att se. Tänk vilka bilder man kan fota där. En dröm helt klart.
 
Imorgon ska mor och jag åka och hälsa på min mormor och sen ska jag umgås med lillsis större delen av dagen :) hoppas väl regnet håller sig lite borta ändå. Kan ju gärna vara mulet, så länge det inte regnar! Drömma kan man ju få göra iaf.
 
#1 - - malin:

sv: Tack sötis :) Ja visst är det hemskt med regnet, så onödigt när man hade kunnat lega i solen och steka på sig ilte. Det värsta är att det ser ut att bli samma skitväder här i över en vecka framöver. Bra start på semestern.. haha.

Svar: Verkligen :((( dumma regn. Och jag har bara ca en och en halv vecka kvar av min semester :(( det suger verkligen. Men vad gör man??
Sara Eriksson

#2 - - Tommy:

Sv: Tack, blir själv ledsen att veta att det är så för oss homosexuella.

En dag hoppas jag att folk inser att oavsett kön att det är fullt normalt att älska någon av samma kön!

Kram <3

#3 - - Emelie:

Usch ja, håller med dig om regnet. Håller på att regna bort här i dalarna och snart är det väl bli översvämning här med.

Riktigt mysiga och fina bilder föresten :)

Svar: Riktigt tråkigt att det inte kan bli fint väder :( och nu är halva semestern borta dessutom. That suuucks, men men.
Tack så hemskt mycket :D:D
Sara Eriksson

#4 - - Frida:

Hur gammal är din lillasyster? :)

Svar: Hon fyller 24 :)
Sara Eriksson

Till top