We are going to..

Travel - Thailand 2012, Vardag / Permalink / 11
Stället som vi pratat mest skit om någonsin. Dit vi aldrig i hela våra liv ville åka till haha. Jag pratar naturligtvis om Thailand. Stället dit flest svenskar åker :) vi ger det en chans helt enkelt.
Biljetterna är bokade & betalda. Två ryggsäckar med knappt någonting i. Vi kommer åka till Bangkok, spendera någon dag där och shoppa jääärnet, sedan åka vidare till Koh Chang, spendera några dagar där, sedan vidare till Koh Samui, Koh Phangan & Koh Tao. Ca 3 veckor ska vi vara där, Nov till Dec, bara H och jag :D sova i bungalows, sola, bada, snorkla, se landet och baaaara ta det lugnt och rå om varandra.
 
Detta blir våran andra utomlandsresa tillsammans och det ska bli så fantastiskt roligt :D ser verkligen fram emot detta, förutom flygresan över haha.
 
Bilden kommer ifrån Travel Hot Spots In Thailand
#1 - - Kajsa:

Åhh, så himla mysigt :)

Svar: Ja det ska bli heeelt underbart :D
Sara Eriksson

#2 - - Istla.se | Tess inspo:

Min fästman åkte till Thailand förra året Nov/Dec 2 veckor. Just till de platserna ni ska på. Jag har sett hans bilder där ifrån och WOW, jag ångrade lite att jag inte hängde med.
Tror ni kommer få det super bra där =)
kram.

Svar: Då kommer vi nog inte ångra oss :D:D det ska bli helt fantastiskt, bara han och jag, ta hand om varandra och bara njuta av värme och ledighet :D
Sara Eriksson

#3 - - Olivia:

Vad kul :)

Svar: Ja det ska bli jätteskoj :D:D:D
Sara Eriksson

#4 - - Frida:

Åh vad mysigt!! Är faktiskt riktigt avis :}

Svar: Det ska det verkligen bli :D
Sara Eriksson

#5 - - Alisa:

Åh låter helt underbart! :D Så skoj! :D

Svar: :D hihi visst gör det.
Sara Eriksson

#6 - - Camilla F - Design & Foto:

Åh vad härligt! Ni kommer ju helt klart få det underbart o en riktig upplevelse när ni ska åka runt lite :)

Svar: Det hoppas jag med :D ska bli spännande och roligt att få en egen upplevelse om det hela och inte höra på vad andra säger, någongång lär man ju åka dit som så många människor pratar om :)
Sara Eriksson

#7 - - Petra:

Åh, jag hoppas att ni får en underbar resa och en massa roliga upplevelser. :)

Svar: Det hoppas jag med :D och en massa härliga bilder <3
Sara Eriksson

#8 - - Linda Karlström - Fotograf:

Oj men vad avundsjuk jag blir! Hart hört att det ska vara alldeles underbart där. Jag avskyr dock att flyga, så jag håller mig till resmål som är lite närmre ;-)

Svar: Jag har hört både och :) men alltid avskytt Thailand och aldrig varit sugen på att åka dit, men man ska ju inte säga nåt förrän man varit där och utomlands vill vi, och se världen vill vi också :) bara att åka haha.
Sara Eriksson

#9 - - M:

Wow, vilket äventyr! 3 veckor i Thailand av alla exotiska ställen! #mainstream

Svar: Avundsjuk much?? Så du själv är inte nyfiken på ställen du aldrig varit på?? Det är iaf jag :) så vilken TUR att det inte är du som ska dit, utan JAG! Och du, tagga i blogginlägg?? Det funkar bara på Twitter & IG :)
Sara Eriksson

#10 - - Susanna - mitt liv i Oslo:

Åh, så härligt! Vi funderar på att dra på bröllopsresa till Thailand då min man aldrig har varit där. Vi har funderat på att åka till dem ställerna du rabbla upp så jag ska hålla utkik här på bloggen om hur ni har det på resan :-)

Trevlig resa!

Svar: :D Då lovar jag att försöka dokumentera allt och visa så mycket jag kan så ni kan bestämma er för eran bröllopsresa :D jag hoppas själv på en positiv upplevelse, för man har ju hört både bu och bä om Thailand :) Kram
Sara Eriksson

#11 - - M:

Ja, är nyfiken fast inte på ställen som redan är exploaterade. Kul med lite annorlunda ställen. Och jag tror inte du är rätt att bedöma om man kan hashtagga eller inte, ska vi gå igenom dina blogginlägg så är det ganska mycket språkfel och felaktiga meningsuppbyggnader. ;)

Svar: Sån var jag också, men sen vaknade jag upp och insåg att man inte kan döma ut något man aldrig har sett eller upplevt!Det är det va?? För jag går ju verkligen in för att skriva helt korrekt också! Det var ju verkligen det jag menade :P jag bedömer ingenting, men du verkar inte riktigt förstå vad hashtagga betyder och VART man kan göra det!
Sara Eriksson

Till top