God morgon(middag)

Vardag / Permalink / 3
Varit på en riktigt mysig prommis med vovvarna "ut på landet". Bara fågelsång och bräkande från fåren. Drömmen är ju verkligen att ha ett hus lite utanför en större stad, inte för långt så man fortfarande kan ta sig in utan problem, för ärligt så skulle jag inte trivas speciellt bra utan möjlighet till bio, fika, shopping mm. Den har jag redan provat på och det var INTE roligt. 6 mil till närmaste bio och stad överhuvudtaget :P Filipstad var inte en "stad" för mig helt enkelt. Synd bara att så fort man ska bo närmare en större stad så skjuter huspriserna i luften direkt. Lite smått frustrerande.
 
Vad händer idag då?? Jag är ledig och ska åka in till the big city och träffa min underbara A och tjöta lite hoppas regnet håller sig borta. Varmt och molnigt ute så det står väl inte på förrän regnet öser ner hahaha.
 
Som alltid ska ni ha en riktigt skön dag sötisar. 
 
#1 - - Kakan:

Ser gott ut minus snusk-kaviaren :D
Kram ha en dag fina du!

Svar: ;D haha, det som är såååå göttans.Tack detsamma finis <3
Sara Eriksson

#2 - - Junitjej:

Vad jag blev sugen på äggmacka nu!!

Svar: Gott var det :D:D
Sara Eriksson

#3 - - Cherie Mårtensson - Mamma till Emma:

Musm vad gott det såg ut :)

Ja det är helt sjukt vad hus och även lägenhetspriser kan vara höga. Sitter och drömmer mig bort lite om större lägenhet (5 rum) men de där miljonerna som det kostar är lite väl saftigt ;) Får nog drömma ett tag till och hoppas på att få ett välbetalt jobb i höst ;)

Svar: Allt är svindyrt om man inte kollar på nåt som ligger i en riktigt liten stad eller by. Känns så himla sjukt :( man lär ju vara en mindre miljonär för att kunna köpa något och sen ska man ha den förbaskade handpenningen också :(( men det ordnar sig nog :))
Sara Eriksson

Till top