Rasist??

Candis / Permalink / 8
Känsligt ämne är bara förnamnet!

Vi går i godanro på Willys. H är otroligt trött efter att ha jobbat över 14 h och har massa ritningar och skit i huvudet. Jag går ut efter handlingen och hämtar paket i förbutiken, H står bredvid en bit bort och äter en choklad. Plötsligt går en gubbe förbi med två kvinnor och dunkar i H hårt i ryggen, flinar och säger "ursäkta". H frågar vad fan hans problem är och gubben börjar gorma och skrika att han minsann hade gått in i hans gravida dotter och han ska be om ursäkt eller nåt sånt?!
Dom fortsätter skrika en massa babbel och går samtidigt ut utan att ge någon vidare förklaring för VAD som hänt och H som blir riktigt provocerad och förbannad går ju naturligtvis efter, han kan ju inte minnas att han gjort något medvetet. Nu blir det bara värre och värre och de slutar med att gubbj*veln börjar veva mot H och skriker "jävla rasist, passa dig" mot både mig och honom och även kvinnorna sätter igång med sitt "hade jag inte varit gravid hade jag sänkt dig", "ta hand om din man" mm mm mm. Det eskalerar och vare sig H och jag fattar vad fan han hade gjort mot dessa människor.

H måste oavsiktligt gått in i någon utan att märka det, trött som han var, och istället för att göra det vuxet och säga som det var att H gått in i hans gravida dotter, så skulle gubbfan ge igen genom att dunka honom i ryggen hårt som bara den när dom sedan gick förbi?! Fruktansvärt omoget gjort.

Det jag vill komma till är, VARFÖR är det alltid vi "infödda", eller vad vi nu ska kalla oss, svenskar, spelar ingen roll vad som hänt, så är vi ALLTID rasister??? ALLTID!!! Finns inget annat som de slänger ur sig förutom att man är rasist. Vi är så långt ifrån rasister som det bara går, men när de börjar skrika sånt jävla skit, då skriker jag fan rasse tillbaka, för jag är trött på att bli behandlad som någon jag överhuvudtaget inte är.

Vi sitter fortfarande och funderar på vad som hände och vad han hade gjort, men vi blir inte klokare, bara mer förbannade!
#1 - - Marie:

Men ohhhh, sicken knäppis, så löjligt att göra en grej av det, sucka. Stckars H och även dig som fick ta så mycket skit

#2 - - Jenny [Med en dröm om att bli fotograf):

Håller med dig! Oavsett vad så är man alltid en rasist! =/

#3 - - Tommy:

Det är helt sjukt!Konstigt nog är det vi som är rasister.

Någon borde vända mannen upp och ner och använda han som spargris!

#4 - - Cherie Mårtensson - Mamma till Emma:

Så jävla tråkigt när det blir så... Förstår precis vad du menar med att vi alltid blir "anklagade" för att vara rasister för vad vi än gör

#5 - - Tjugofemte December ♡:

Men herrejisses vilka idioter! Kan bara säga en sak; sånt här beteende GÖR att man BLIR rassist! Vilka ärthjärnor! Bry er inte! Smågåvat folk!

BLÄ

Svar: Ja tyvärr blir det så att man får mer och mer agg mot dom. Och de sa Henke till dom också, de är ju inte konstigt att man blir det när de beter sig så. Patetiskt.
Sara Eriksson

#6 - - Kajsa:

Så onödigt av dom andra kan man ju tycka, alla går väl in i folk av misstag? Moget att "slå tillbaka". Och det där med rasist, det har ju inte ens något med situationen att göra utan det är väl bara något skällsord som invandrare har på svenskar när dom gör något dom inte gillar. Vilket är helt fel, för som du säjer så är ju svenskar i överlag så långt ifrån rasistiska det går!Det där handlade ju bara om ett missförstånd, och ett omoget bemötande från den andra parten. Och ni har absolut inte gjort något fel, men det tror jag ni förstår :)

Svar: Ja, alla gör ju det och det sjuka är ju att H inte minns dom överhuvudtaget, går man in i någon, eller stöter till så märker man ju det?!Det är verkligen ett skällsord. När de inte har nåt mer att säga så är man dum i huvudet och rasist, undra hur många ggr jag fick höra att vi var det igår? Helt sinnes.
Sara Eriksson

#7 - - Linnéa:

Jättetrist att det blev sådär och väldigt omoget beteende.

Däremot blir det lite mkt "vi och dom" kommentarer här vilket liksom spär på "vi" och "dom", och det tycker jag är trist. Fast sen är det svårt att ta sig an ett sådant här känsligt ämne utan att det liksom blir fel, så jag förstår att det inte menas så som det låter.

Sen får man ju komma ihåg att "dom" är väldigt många olika människor och individer och ingen homogen grupp, men jag förstår hur du/ni menar.

#8 - - L U C Y E W E L Y N:

Fick en klump i magen när jag läste detta. Det är så himla typiskt, många utlänningar beter sig sådär och allt ska vara rasistiskt. Fruktansvärt omoget!

Var med om en liknande incident, där en gubbe med sina två barn var på lekplatsen vid oss. Helt plötsligt började han ryta och skälla ut oss, skrek både hora, fitta, knulla blahblahblah till oss INFÖR BARNEN! Blev helt mållös! Blev så arg på honom och bad honom sluta! Han säger vad han vill inför sina barn sa han, men jag vill inte att mina barn ska lyssna på hans äckliga ordförråd. Trodde han skulle misshandla oss herregud :S .. Anledningen? Jo att vår äckliga hund kissar på stolparna och hans barn glider på stolparna och kan bli sjuka för alla bakterier min hund lämnar efter sig. Kan påpeka att vår hund var en liten valp och inte lärt sig lyfta på benet än. Idiot. Får en klump i magen varje gång man ska till carporten, de bor vid carportarna här i området.. suck! Framåt kvällen såg jag att hans unge kissade på gräsmattan.. Eeew! Helt ok tydligen.

Svar: Men för i helvete??? Jävla människa!!! Sånna idioter borde fan spärras in, eller åtminstone komma ner på jorden på nåt sätt. Fy fan vad förbannad jag hade blivit!!
Sara Eriksson

Till top