The new hair..

Makeup & Skönhet / Permalink / 9
En liten bild på det nya håret, mer kopprigt. Lyckades rädda topparnas färg rätt bra ändå tack vare Revlons Nutri Color Creme :) men jag saknar mitt röda hår vaaarje dag. Så de kommer att få komma tillbaka sen när jag varit och klippt mig och håret fått vila ett tag.

Hoppas verkligen ni röstar på Loreen ikväll nu :D tror hon har störst chans att vinna utomlands också, iaf om man ska läsa de utländska kommentarerna på youtube. Klart jag ska sitta bänkad haha. Bara moffarna och jag hemma så. Lugnt och skönt :))


#1 - - Anna:

Snyggt, gillar den nya färgen!

#2 - - Anna:

Jag tycker det där passade dig jättebra, men jag förstår att du saknar ditt röda. Jag har saknat mitt blonda dagligen sen jag färgade det brunt ;)

#3 - - Marie - Fota lyckan i vardagen:

Tjusigt =D

#4 - - Jouline♡:

Ok, ja men jag har aldrig hört om den så jag litar på dig :) Färgen på håret tyckte jag var fint på dig! Hoppas du får en fin lördag kväll

kram!

#5 - - Marie:

Tack så mycket själv =De

#6 - - amanda:

Skitsnyggt och färgbomberna <3 mah love.

Euophoria är skitbra... Dock har dead by april dragit en fuling(enligt mig) och skrivit att den som röstar mest gånger på DBA får en gratis privat spelning av dem...Så jag tror de kommer få enormt med röster ikväll.

#7 - - Catrin:

snyggt!!! Och riktigt läckert nagellack! =)

#8 - - Sofie DJ:

Fint blev det tycker jag :-)!

#9 - - Nathalie:

Dem där inpackningarna är riktigt bra. Trodde inte först att de skulle vara så effektiva som de var.

Till top