Zamme i sitt esse :) Nästan iaf..

Pälsklingarna / Permalink / 7
Han som ska ta det lugnt :)) Han är ju betydligt bättre än vad han varit iaf. Buspojken <3 man kan ju inte låta bli att ryckas med i buset när han väl sätter igång också. "Stjärtning" är lite hans grej haha.

 

 

#1 - - Tommy:

Sååå söt!

#2 - - Karin:

Naaaaaaww!!!!

#3 - - Jouline♡:

Åhh jag dör vad söööt! Vad gulligt han gör med rumpan^^ Såg förresten i andra videon att vi har likadana tv-bänkar, fast jag har den i vitt :) Funderar på att sätta vitrinskåpen på var sin sida nämligen av just den tv-bänken, och det vitrinskåpet med lådorna skulle nog passa in bäst. Men får först åka dit och kika lite mer på det innan jag bestämmer mig, kanske blir det till och med en ny tv-bänk hehe, har ganska nyligen köpt min vita (har två just nu) men det får väl bli att sälja dom då.



Ok så du jobbar i butik, ja men då skaver nog lacket av mer på dig, själv jobbar jag som personlig assistent och jag grejer mycket med mina händer men ändå lyckas dom hålla sig rätt fina. Men sedan är ju självklart OPI och typ Essie mycket mera hållbart än just depeend och kicks egna.. självklart. Vet du vad, jag gillar din blogg och tänker lägga till dig under jag besöker i min höger meny på bloggen om det är ok? Hoppas du har en fin kväll med dina små söt vovvar där hemma :) kram!

#4 - - Petrah:

svar; awww vad otur :( men riktigt snygg var den :D

#5 - - Jouline♡:

Ja han är verkligen toksöt när han gör sådär med rumpan^^ Ja precis det är Hemnes, håller med dig att dom är finast och ja vitt is the shit nu skratt



Ja du kan ju alltid gå till frissan och färga det men som du säger, det är så jäkla dyrt, du får fundera ett tag på det. Kanske om du väntar ett tag och slänger i en egen färg om en månad eller något. kram kram!

#6 - - Camilla Fammé - Design&Foto:

Men så söt han är! O när han backar så där, o ljuden han har :) Älskade små liven! <3

#7 - - CAJSA NETJY GRÄSBERG - BLOGGDESIGN:

Hej!

Vad fin blogg du har! :)



Kram!

Till top