Oh my Cherry..

Gott & Mindre Gott / Permalink / 11
Finns inget godare än en iskall Cherrycoke en varm sommardag. Håller alla tummarna för att den inte försvinner helt. Fick ju inget jättesnällt bemötande av Coca Cola Sverige när jag påpekade att den inte smakade likadant och dom hade minsann gjort konsumentundersökningar om vilken smak de skulle ta in.
Denna som de säljer nu är från ett franskt recept och inte den som är i USA. Undra om konsumenterna som de frågade visste om det, eller om de bara frågade om de ville ha in körsbärscola?? Haha förlåt min besatthet men den är ju såååå goood antingen älskar man den, eller så hatar man den :)

ICherrycoke..

#1 - - Anna:

Jag är nog en av dem som varken älskar eller hatar cherrycoke. Tycker att den är god i början, men 33 cl blir lite mycket för mig, för då blir den för söt för mig. Men jag gissar att det grundar sig i att jag inte är nått större fan av Cola alls :p Den amerikanska burken är dessutom sjukt mycket snyggare! :D (för jag gissar att det är den på bildern, tycker jag känner igen den från amerikanska hyllan på citygross)

#2 - - Dannielle:

Jag är också en av dem som ÄLSKAR den riktiga!

#3 - - Malin:

Jag älskar denna cherry colan! Jag hoppas att den inte försvinner heller.. Jag har bara sett (och köpt den) på Citygross "Amerikanska" hylla (eller vad man ska kalla den).. Den nya colan har jag inte sett ännu, men måste köpa den iaf när jag ser den. :)

#4 - - Elin - Design&Makeup:

sv: Åjo, choklad älskar jag men inte jordgubbarna i :) Jag bör fixa spamskydd jag med men jag får så sällan kommentarer nu ändå då jag inte uppdaterar lika ofta :p

#5 - - Madde:

underbar bild:D

#6 - - Steph:

Sv: Ja men verkligen! Haha, efter att jag läst ditt blogginlägg var jag bara tvungen att sticka iväg till ICA och köpa chokladen, så tack för att du skrev om det ;)

#7 - - Tjugofemte December ♡:

Oj jag har knappt smakat en Cola i hela mitt liv, hatar cola :)

Vilken URFIN blogg du hade, blev alldeles paff när jag halkade in här!

Tummen upp för kanonbilder och ursnygg grafik!



Ha en bra dag hälsningar Carola

#8 - - Malin:

Åh.. jag har aldrig smakat den, påminner den om typ dr pepper? Däremot ÄLSKAR jag vanilla coke, bästa som finns :D

#9 - - Jen Fotografi - Fotograf i Västervik:

Nä fy, det måste vara den vidrigaste läsken jag nånsin druckit haha. Vanlig cola dock.. MMMMM! ;)

#10 - - Petra:

Jag måste testa denna cola efter att ha läst om den hos dig nu några gånger. Jag kommer då att testa den Amerikanska. :)

#11 - - Catrin:

Tänkte på dig när jag var inne på 'roliga prylar' och fick syn på denna;
http://www.roligaprylar.se/Cherry-Coke.html
Ett tips om de skulle försvinna, eftersom du skrivfer att de inte finns överallt ;)

Till top