Ännu en dag till ända..

Pälsklingarna / Permalink / 4

Vacker och skön promenad imorse :) älskar att bo utanför storstan. Är verkligen ingen betongmänniska alls innerst inne. Grönt och skönt ska're'va!

Nagellacken kommer från Isadora, Surfers Paradise(mörka) Blue Lagoon(ljusa) och så nya favoritglosset ifrån Make Up Store i färgen Sea.

Lillen var såååå duktig på rehab. Visste precis vad han skulle göra och gick in utan problem på gåbandet som sedan fylldes med vatten. Som en liten belöning efteråt så köpte vi nya leksaker till snuttarna.

Dock är vi riktigt förbannade på Agria just nu. Har ett djur en gång haft en sjukdom, säg diskbråck som Zamme har nu, och ska ha rehab en gång till, så täcker inte försäkringen det. Försäkringen täcker bara rehab en gång och får man samma skada igen så får man betala för rehabet ur egen ficka. Pengar är verkligen inte ett problem, piss i havet, men att inte få den informationen. De ser ju att han varit inne tidigare och fått rehab, så händer samma sak och han behöver rehab, då borde man ju för f*n gå ut med den infon också och berätta vad som gäller.
Om du bryter benet, får rehab och sedan bryter SAMMA ben, då ska du inte ha rätt till rehab efteråt för att det är samma ben och likadan skada?? Sinnessjukt idiotiskt. Och detta är ju inget man vet om heller när man skaffar försäkringen. Tyvärr kan man inte heller byta nu, inget försäkringsbolag skulle vilja ta emot honom nu när han har den skadan och börjat komma upp i ålder.
This shit irriterar mig..
#1 - - Mirre:

Men det borde ju vara tvärtom, att det är ett ärende som inte är avslutat

#2 - - Mirre:

Ja, det är ju så, man har ju alltid en stil man gillar och denna matchar ju perfa till din design. Min matchar min, men som sagt har inte brytt mig eller så alls,bara noterade och tog det som smicker om det då hade varit så. våra designers är så fina tycker jag, kul då man kan säga att sin egen är det då man själv inte gjort den haha



Men nu vet jag ju =D,

#3 - - Karin:

HAHA underbart att höra

Ser ut som en toppendag, en bildmix man blir glad av

#4 - - p i n k n a t i o n . s e:

Sv; Trevligt ! Jag skriver till dig på din mail :)

Till top