Recension: WEN Haircare

Makeup & Skönhet / Permalink / 7
Nu har jag provat WEN ett tag och tänkte ge er mina tankar och resultat.
 
Till en början tyckte jag inte att det var varken bu eller bä. Det funkade. Dock höll inte den koppriga färgen i mitt hår så bra med WEN & vissa dagar var det lite fetare någon dag efter dusch, men med tanke på andra resultaten jag fick så är det värt det. Det finns ju färgbomber t ex.
Jag kände att håret blev glansigare, friskare & inte så risigt. Min hårbotten lugnade sig betydligt också. Efter alla blekningar hit och dit så är den väldigt känslig och har en lite rosa ton. Kände mig dock inte riktigt övertygad ändå.
 
För lite mer än någon vecka sedan så tog produkterna slut och jag fick lov att gå och köpa annat. Köpte ett schampoo från Goldwell för känslig hårbotten + Joicos balsam för färgat hår. Inga "dåliga" produkter om man ser det så. Efter första tvätten kändes håret som tuggummi. Ingen trevlig känsla överhuvudtaget. Håret blev betydligt risigare, glansen försvann & det blev tovigt direkt och trasiga toppar dök upp. Min hårbotten blev dessutom smått rosa igen & kliade och blev på så sätt sårig & irriterad än en gång. Detta hade försvunnit när jag använde WEN.
 
Nu tänker jag aldrig byta bort det. Det funkar verkligen :D och detta säger jag inte för att jag FÅTT produkterna, vilket jag verkligen inte har. Jag har köpt dom för egna slantar och på så vis är det inte en åsikt skapad av gratisprylar utan det är verkligen min personliga åsikt. Jag älskar WEN :D
 
Dessutom är det toppen att man även kan lämna i en liten klick av produkten i håret som ett leave-in-balsam.
 
Hoppas också på att fler dofter även kommer till Sverige som just nu bara finns i USA.
 
Vill du prova WEN??
Klicka HÄR.
Just nu har även Campadre en kampanj på produkterna.
#1 - - Anonym:

Din profilbild i sidomenyn.. Vad har du gjort med bilden ? Du ser så plastig ut? För mkt trix i ps gör bara så det ser väldigt dumt ut. Tycker inte du behöver trixa med huden i ps. Du ser väl okej ut orginal? Vackrare med orginalbild än denna.

Svar: Vet du Nathalie, jag börjar bli väldigt trött på dig. För lite info. Huden är inte omgjord. Och kollar man noga så ser man tillochmed en finne på vänstra kinden!! Ska du säga som inte har en enda bild på dig själv hur du verkligen ser ut utan är inklippt i varenda bild för att verka vackrare?? Se över ditt eget hus och stärk ditt eget ego ist för att klanka på andras är du snäll.
Sara Eriksson

#2 - - Malin:

Hur drygt tycker du att det är? Fast det beror ju på hur ofta man tvättar håret också.. Enligt deras hemsida så verkar det ju som att man ska en himla massa i håret :/

Svar: Jag fick den lilla burken först och jag tyckte den höll rätt okej ändå. Ca 1 månad. Det är en hel del man ska ha i håret och ju tjockare man har desto mer går det ju tyvärr åt eftersom man måste komma åt och massera in allt. Nu andra gången fick jag två stora förpackningar så det kommer nog hålla bättre :D
Sara Eriksson

#3 - - Anonym:

Fast du tog min kommentar helt fel där Sara. Jag menade att det såg ut så bara. O att du var vackrare utan att trixa med bilderna. Men vadå vad menar du med att klippa in mitt ansikte i bilder ? Jag har aldrig gjort det. Jag föredrar faktikt att visa mitt orginella mig. För jag är med vacker som jag är skapt.

Svar: SV. Haha skitsnack. Vet inte hur många bilder jag sett hos dig där du klippt in ditt ansikte i andras kroppar :P varför frågar man sig då?Och om du inte menade det, så kanske man ska skriva det så också och inte på det sättet du gjorde!!
Jag tycker verkligen synd om dig. Hoppas du mår bättre snart...
Sara Eriksson

#4 - - Sofia Werlin - från 116 kg till 72 kg..:

Bra med en recension, har själv funderat på att testa det :)

Svar: Roligt att höra :D hoppas du också blir nöjd om du bestämmer dig för att prova det <3
Sara Eriksson

#5 - - Malin:

Men åh! Fanns inte dessa på campadre för ngn dag sen? Va kul att de funkar, skulle också behöva en mirakelkur! KRAM!

Svar: De finns fortfarande :D
Sara Eriksson

#6 - - Amandah:

Jag älskar WEN! Jag har jättekänslig hårbotten och tunnt hår. Testat sjukt många olika produkter och aldrig hittat något som funkat. Men sen testade Jag WEN (fick testa-på-produkter) och blev helt kär. Mitt hår blev luftigare och fick en helt annan kvalité på håret. Och som du nämt så blev min hårbotten helt fri från skorpor, mjäll och irritation. Sen finns det ju dock minus, tyckte det inte luktade så vidare gott, är ganska dyrt och om man slutar använda det så blev nästan håret/hårbottnen värre än innan man började använda det..

Svar: Den luktar väldigt speciellt gör den. Men ändå fräscht på nåt vis. Hårbottnen blev definitivt värre när man använde annat efteråt, men frågan är ju också om det kanske är ett litet bevis på hur mycket skit det finns i "bra" frisörschampon :((Så länge min plånbok säger ja så stannar WEN här hemma :D:D:D:D
Sara Eriksson

#7 - - emma-isabella:

Måste börja med ett asgarv! HAHAHA!
Läste just kommentarerna från "anonym" Hahahaha. Jag säger då de ;)

WEN.. inte testat det själv. Jag kör med macadamia st. Liknande produkt. Love it. Kommer aldrig mer använda "vanliga" shampon coh balsam.
Love macadamia.
Kram

Svar: Macadamia har jag varit nyfiken på länge faktiskt :D om jag någonsin tröttnar på WEN så ska jag definitivt testa det :D
Sara Eriksson

Till top