The best bed in the world..

Vardag / Permalink / 8
Sover som en prinsessa i nya sängen. Första dagarna gillade jag den faktiskt inte alls. Tyckte den blev alldeles för mjuk och sjönk ner så förbaskat i den. Men nu skulle jag inte kunna tänka mig en natt utan den :D så nu väntar vi bara på de nya benen & sängkappan som vi beställde. Nu vet jag vad en bra säng kan göra för kroppen iaf och den var värd varenda liten krona.
 
Har en härlig ledig dag idag. Ska bara skrutta runt och ta det lugnt som alltid. Hämtade ut mina efterlängtade WEN-produkter idag också som har varit slut. Tänkte ta och skriva en recension senare, har dock inga före-efter-bilder men det får gå ändå :) 
#1 - - Tommy:

Jag kände exakt lika, gillade inte våran nya säng alls i början, men nu .. Jag bor i den! :)

Hur stor är eran säng och vart har ni köpt sängkappor?
Jag letar snygga till våran i storlek 180!

Svar: :D samma här. Man längtar tills man ska gå och lägga sig.Våran är 180 vi köpte sängkapporna på SOVA där vi köpte sängen. Kommer inte ihåg vilket märke det var dock. Men gå och hör med dom :) de vet nog vad som passar.
Sara Eriksson

#2 - - Anna:

Ja, en bra säng kan verkligen göra under för sömnen och då även resten av människan! Längtar så galet mycket efter att få flytta från Kalmar, och då kunna investera i en ny säng! :)

Svar: :D helt klart. Sovit så bra nu, även fast jag var otroligt ovan och vaknade till och från så har jag aldrig känt mig så utvilad ändå :DHoppas du också hittar en härlig säng sen :D
Sara Eriksson

#3 - - Elin:

Vilken fin bild på vovven!

Svar: Tack :D
Sara Eriksson

#4 - - Linda - ndaiL:

Fina bilder, ser mysigt ut!
Vad är det för säng ni har köpt?

Svar: Tack :)Det är en Continentalsäng från Carpe Diem :))
Sara Eriksson

#5 - - Isabell / Keilys.org - Illustration & design:

Alltid konstigt med nya sängar. Känns lite som att flytta faktiskt haha. Men skönt att du sover bra nu då :) Haha, sötnosen ligger där & blickar in fint i kameran, charmig bild! Kram

Svar: Ja det har du rätt i :D och det blir ju ny inredning också, vilket också kan vara en bidragande faktor i det hela :))Hehe han är underbar, lilla killen.
Sara Eriksson

#6 - - Isabell / Keilys.org - Illustration & design:

Du jag måste även fråga en sak, något jag inte själv kommit underfund med. Du har ju super fin kommentarsruta på dina kommentarer som trillar in. Men när jag själv försöker fixa det hela på mitt så är det där mitt egna svar kommer på kommentaren, den vill liksom inte använda min bakgrund om man säger så, inte ens om jag bara lägger till en färg. utan bara själva min kommentar och mitt namn under får det markerat, resten blir vitt jämte. Inte ens border 1 px solid, vill nå runt till kanterna.

Kämpat som sjutton för att försöka förstå vad jag ska ändra, lägga till osv. Använder dom nya koderna från blogg.se som man ska, men verkar inte bli rätt i alla fall. Är det för mycket begärt att be dig sända koden du använder för dina kommentarer? Inte så att jag får hur allt ser ut, utan så jag kan jämföra med mina vad jag gjort fel och inte. Lovar att absolut inte använda mig av din kodning. I värsta fall är jag beredd på att betala en slant för det. Blir helt tossig på det! Kram & tack för vad svaret än blir. :)

Svar: Tydligen så har det att göra med ett avsnitt som man får lägga till i kodmallen.Här kommer svaret från blogg.se:

> Hej!
>
> Om du vill ändra på den delen leta upp den här delen i stilmallen:
> .commenttext
>
> och ersätt med:
> .commenttext, .response, .response-by
>
> Sen kan du styla hur du vill ha den.

Kramis
Sara Eriksson

#7 - - Isabell / Keilys.org - Illustration & design:

Lagt till det där avsnittet. Får helt enkelt fortsätta pilla, jobbat med margin & padding, massor. Men, något har bara blivit enormt fel haha. :) Tack ändå!

Svar: :(( hoppas du löser det. Jag lade bara in det och sen ordnade det sig.
Sara Eriksson

#8 - - Victoria:

Så fina bilder.

Svar: Tack så hemskt mycket :D:D
Sara Eriksson

Till top