In the kitchen..

Vardag / Permalink / 7
Kastade mina orkideér som jag köpte för någon månad sedan. De var fullständigt infekterade med ullöss som är heeeelt jävla omöjliga att få bort och jag har inte haft tid att åka tillbaka med blommorna heller. För dom dök upp efter bara en vecka :( men men. Nu hittade jag betydligt finare blommor dock. Blev även ett Yankee Candle med juldoft :D det luktar jul här hemma nu hahaha.
Fick även tag i en sjal ifrån Missoni by Lindex. Gick förbi av en slump & knallade in och kikade. Trodde allt skulle vara slut, men dom hade massor kvar så jag norpade åt mig en brun mysig sjal. Får visa bild på den någon annandag sen.
 
Annars har det bara varit lugnt idag. Ledig i regnet :) njuter i soffan framför Svenska Hollywood Fruar just nu. Alltid lika roligt haha.
#1 - - Anna:

Dedär blommorna var jättefina! :D

Svar: Visst är dom :D blev riktigt förälskad och det var iinga problem att ha dom inne heller.
Sara Eriksson

#2 - - Marie - Labradorägare & Fototoka:

Fint =D

Svar: Visst blev det :D
Sara Eriksson

#3 - - Kajsa:

Jag tycker ljung är så fint, och det SKA vara i den där färgen. Jättefint på hösten :)

Svar: :D det var en väldigt speciell färg. Har aldrig sett den förr & jag trodde inte heller man kunde ha dom inomhus, men det var inga problem sa hon.
Sara Eriksson

#4 - - Cherie | Börja Spring:

Våra blommor blev också fulla av sådan där skit här hemma men som tur är jobbar svärmors sambo som florist så an tog med medel hem och sprutade våra :)

Svar: Så värdelöst :((( försvann det då??
Sara Eriksson

#5 - - Anonym:

Ljung innomhus ?? Skojjar du eller ??

Svar: Nej Nathalie. Jag skojar inte :) dessutom ljung som kunde vara inomhus likväl som utomhus. Dags att vidga vyerna lite? Allt behöver inte vara traditionellt!
Sara Eriksson

#6 - - Cherie | Börja Spring:

Ja det försvann på alla utom två då där är lite kvar på dem men han ska komma hit igen och spruta då det medlet inte tar äggen. Så det kan vara ägg som kläkts nu så därför det är kvar men på alla andra blommor är det borta :)

Svar: Vad är det för mirakelmedel?? :D det skulle man haft.
Sara Eriksson

#7 - - Jeanette♥:

Fina bilder och jag må säga att du har en mycket fin blogg:)

Svar: Tack så hemskt mycket :D
Sara Eriksson

Till top